Såhär är det. Jag kan ta att folk inte tycker om mig. Alla älskar inte alla och så gör även inte jag. Jag har för tillfället helt slutat att titta på Stylisterna då det gör mig mest trött och inte alls glad. Att jag har fått rollen som den tjuriga, taskiga tjejen är ingenting jag gillar. Men det är väl inte problemet i sig. Problemet är att jag får så jävla mycket skit från folk i anonyma kommentarer. Jag har hittills inte besvarar dem mer än då och då eftersom det helt ärligt inte är någon mening att diskutera med människor som bara är ute efter att spy galla. (anonymt, så klart)


Ni som bemödar er med att komma hit och kräkas jävligt taskiga kommentarer; inser ni inte att det är ett realityprogram ni ser? Att det är skapat för att väcka känslor? Att vi som personer i programmet vinklas till karaktärer?

Ni kallar mig för en ond/dålig/ful/taskig/värdelös människa som uttrycker mina åsikter om Victoria. Det ni inte förstår är att ni får se några procent av allt material som spelas in. Att mina kommentarer om Victoria är de enda som syns är jäkligt trist för mig. Det får ju absolut mig att framstå som taskig. Vilket jag inte anser mig vara.

Jag var mig själv genom hela programmet och jag är en ärlig människa. Men det är skillnad på att vara ärlig och snacka skit. Jag och Victoria är två väldigt olika människor. Som natt och dag. Jag hymlade aldrig med att jag tyckte att Victoria ibland gav upp alldeles för lätt, kunde ha en lam attityd och var dryg. Tyvärr är det, det enda som kommer med när jag talar om henne i avsnitt efter avsnitt. Att jag i övrigt tycker att Vickan är en skön tjej som man kan prata om det mesta med. Att hon är en tjej med väldigt sunda och bra värderingar och bloggar för att peppa andra tjejer istället för att trycka ned. DET kommer aldrig med.

Ni känner ingen av oss. Ni vet inte vad Victoria sa och gjorde i programmet mer än vad de visar i avsnitten och så även om mig.

Jag och Victoria har ingenting otalt. Jag hatar inte henne. Jag tycker inte att hon är en dålig människa. Vi är bara otroligt olika och i känslofyllda stunder uttryckte jag precis vad jag kände där och då. För att jag är sådan som person.


Innan ni postar nästa kommentar som kallar mig alla elaka ord i världen; kom ihåg att det är ett realityprogram ni ser. Ni känner inte mig och ni känner inte Victoria. Och om ni kallar mig elak som uttrycker mina åsikter i programmet; vad fan är ni då som säger så jävla vidriga saker till mig grundade på någonting ni tolkat från ett par sekunder i ett program?

Tänk efter. För om jag och Victoria inte är osams. Varför ska ni då be mig dra åt helvete om hon inte gör det?


Och såhär skriver nu Victoria själv om det. Om det inte får er att inse hur ni borde bete er så vet jag inte vad som gör det.

Skriv en kommentar

Pepp & Kram!

Hej Kajsa!

Jag ville bara säga att jag tycker det är så himla synd att TV alltid väljer att plocka ut syndabockar och hackehöns. Har sett dig figurera lite i Beatas blogg och fått min uppfattning (om man nu kan få det genom några få bilder men ändå) där ifrån.

När jag såg att du var med i stylisterna blev jag så himla glad. Dels för din skull för det är ju en erfarenhet och... Visa hela »

himla kul blogg, lycka till med programmet! :)

åhh vad tråkigt att det ska bli så här! några av mina kompisar sa "alltså vad jobbig den där kajsa är i stylistern" bla bla bla... och jag bara "NEEEJ!! hon är värsta grymma tjejen!! ni skulle bara veta!". heja kajsa! och som sofia skriver här ovanför: du är sjukt mycket bättre än sofis mode!

KRAM!

jaaaaaa. du är ju bäst kajsa. heja dig. trist dock att det skulle bli sådär. för du är ju en utav dom jag gillar allra bäst i stylisterna ju. du är ju så mysig! kram!

Det är bra Kajsa! Älskar dina vettiga, respektfulla, ärliga ord!

Kajsa du är den bästa! trist att folk inte tänker efter ordentligt innan dom kläcker ur sig något.. Bara på reklamerna på tv tycker jag dom utelämnar viktiga delar, men det är ju för att man ska titta på programmet. Keep up the good work! :)

Kajsa, jeg synes du er så himla fin, og er nok en av grunnene til at jeg ser på stylisterna. Du har din egen personlige, fine stil og jeg heier på deg!

Bra skrivet, Kajsa. Jag hejar på dig.

Jag förstår inte var allt detta hat kommer ifrån. Som du säger, det är ett reality-program och timmar av inspelat material klipps ner till minuter. Detta var bra skrivet. Stort kram och ta hand om dig!

Jag säger då det. Tröttsamt med TV som vinklar så och vill skapa dramatik. Jag måste säga att det känns ganska uppenbart med tanke på att ni alla verkar ha så varma förhållanden till varandra, att de försöker skapa någon slags konstlad intrig. Stå på dig Kajsa, du är ju en toppenmänniska!

Kajsa, jag har missat (tack och lov) de onda kommentarerna om dig. Jag känner dig ju inte direkt, men för mig känns du som en liten bubblig och glad tjej. Att du "tjurat" lite i programmet kan jag bara tolka som ett klassikt försvarstal inför en själv. När man sätter ribban högt och inte alltid lyckas behöver man hitta saker som får en att känna att man inte är helt värdelös. Det kanske inte alltid är rä... Visa hela »

Himla bra att du står på dig Kajsa! De får vinkla de hur de vill, jag tycker om dig ändå.

Alltså, herregud. Jag förstår inte hur vissa inte kan se hur vinklat det är. Det räcker ju med att läsa lite i din blogg för att se att du inte är sån som de får dig att verka. Och samma gäller de andra deltagarna. Men jag antar att det bara är att bita ihop och försöka att inte ta åt sig av de som inte vet något om dig. Heja Kajsa!

Oj! Jag kommer tillbaka efter att inte ha läst din blogg på ungefär ett år och detta har hänt. Först - gud, grattis! Vad roligt att vara med i programmet! Jag blev nyfiken och såg två avsnitt, (har alltid undrat hur du pratat :)) och du är ännu sötare i "verkligheten" än på dina kort. Hoppas att det här leder till mycket jobb och chanser!

Och så det här med hatet. Så himla tråkig... Visa hela »

Bra sagt Kajsa! Du är underbar person <3

Hej Kajsa!
Jag tittar på stylisterna och jag har aldrig uppfattat dig som en tjurig och sur tjej! Även om du känner att tv förvrängt dig på det viset, så kan jag säga att inte alla uppfattar det så:) Tycker du verkar väldigt vettig och snäll!
Mvh Carin

Du är ju den person som gör programmet värt att se ju! Sedan måste man väl få uttrycka sig om vad man tycker med? Utan att folk ska sprida hat menar jag. Hade väl varit en sak om du hade ljugit och farit med osanning.
Håller tummarna för dig!

Hej Kajsa!

Jag förstår och håller med när du säger att dom klipper väldigt mkt i program och att vi endast ser 25 min åt gången, dock så är det ju också så att det tv vill visa är ju ev, misstag, bråk, irritation osv för det är vad som gör programmet roligare för omvärlden att se...

det jag vill komma till nu,
skulle t.ex caroline någon gång under tiden i huse... Visa hela »

Men det måste väl vara många som peppar också? När jag kollat på stylisterna har jag tyckt att du är vettigast av alla deltagare, helt klart. De jag tycker är elaka är domarna, inte du!
Kram och pepp, du är GRYM!

Jag måste vara ärlig mot dig och ge dig både lite bu och bä.
Jag personligen kan hålla med vissa om att du snackar lite för mycket skit om Victoria men jag tycker också att du verkar som en underbar människa! Du verkar väldigt trevligt i övrigt och jag ska absolut inte bedöma dig för några sekunder i en reality show, men tagga ner på de taskiga kommentarerna och visa din trevliga sida.

Förresten: Jag d... Visa hela »

jag tycker hela programmet "stylisterna" är ett sort skät, begreppet "sofi fahrman-tjej" får mig att sätta skrattet i halsen, för face it, hon är inte direkt en modeguru. Du däremot Kajsa är toppen, ärlig, härlig och geniun och som topp på det har du kloka åsikter och har en snygg stil. Och jag förstår inte hur någon kan tycka att dt är fel att säga emot när man inte håller... Visa hela »

Vete tusan om jag hade klarat av att vara med i ett realityprogram, tror jag hade mått för dåligt av att bli klippt till någon karaktär. Men folk borde vete vid det här laget att det är just så det funkar, att de klipper en till den personen de vill. Jag vet du är världens goaste, och försök inte ta åt dig, detta är ju ändå mitt i allt en fantastiskt möjlighet för dg att ta dig vidare inom branchen (t... Visa hela »

hej kajsa!

jag har sedan några dagartillbaka plöjt igenom alla avsnitt av stylisterna, och min första tanke var att "shit, så galet så framställt kajsa!" jag känner inte dig alls, jag läste din blogg förut (tappade bort dig när du bytte adress tyvärr men nu är du hittad, mycket trevligt!) och jag kan bara, utifrån detta, känna att de verkligen framställt dig på ett elakt vis. det säger v... Visa hela »

ps. jag håller med monica i begreppet "fahrman-tjej". jag förstår att hon kanske vill ha sin tidning på ett visst sätt, min din stil är ju så sjukt mycket mer unik och inspirerande! visserligen handlar det om sofis syster, men här är lite av kontentan i det jag vill ha fram: polichinelle.webblogg.se/2011/february/skarpning-fahrman.html

kram igen!

Men om du inte snacka skit utan var ärlig så är samma sak kanske med dina läsare. Tycker inte dina läsare har rätt att trycka ner dig, och få dig att må dåligt. Men de har ju också sina åsikter.

jag gissar att det är du som blir med praktikplats, du verkar iaf vara den med mest skinn på näsan.

kan väl hålla med om att upplägget av programmet har mer fokus på skvaller och konflikter istället för att förmedla kunnande och ambition.

jag har tillgång till några utländska kanaler där jag sett förlagor och tycker inte alls att fokus är lagt så mycket på personliga konflikter so... Visa hela »

Bra skrivet. Jag haller med det du skriver. Fast det som jag inte forstar ar varfor du anda valde att saga vissa saker framfor kameran. Jag tycker givetvis att de som skriver elaka kommentarer ar sa lojliga att de nastan inte tal att kommentera seriost. Dock maste jag saga att jag undrar varfor du sa vissa saker. Det kanns lite som en efterhandskonstruktion. Du verkar ju sa stark, varfor ska du behova satta dig pa andra da? Battre att vara snall tycker jag. Lycka till

För det första; Man måste kunna ta att få kritik när man är med i ett tv-program...säg NÅGON människa som varit med i liknande program som inte fått det? Det är tyvärr en del i det stora hela...

Och jag tycker som många andra att DINA taskiga kommentarer är lite för många, lite mer än alla andras! och man såg ju hur tydligt som helst hur avundsjuk du blev när Caroline fick gå på... Visa hela »

Jag förstår självklart att TV vinklar ALLT! De vill ju skapa drama och locka tittare. Det förstår väl vilken vettig människa som helst bör man ju tycka. Men sanning är att hur mycket TV än vinklar och klipper så måste man stå för vad man säger. Jo visst, de kan klippa in att någon himlar med ögonen åt något, fast i verkligheten var det åt något helt annat. MEN man kan inte "hit... Visa hela »

Kommentera