Nu tänker jag lägga ned känslan av totalt illamående och klump i magen inför varje gång jag går in på bloggen för att någon ska ha spytt vidrigheter över mig. Det funkar inte.

Istället peppar jag inför en så jäkla kul plåtning jag ska styla imorgon och laddar batterierna efter att ha plockat kläder i dagarna två till en jätteplåtning till som infaller på fredag.

T A C K ni som försvarade mig i kommentarerna när jag själv inte orkade ens öppna datorn. Ni är värda så jävla mycket mer än att bara kallas bloggvänner. Ni är riktiga vänner.  


Tillåter migsjälv att vara lite stolt över det här!

Ett jobb jag stylade för Sthlm City i sammarbete med Noir et Blanc precis innan jul.

Det var så jävla kallt och blåsigt men en fruktansvärt fin dag. Modellen Margarita var en jäkla trooper och Jeans humör sinade aldrig. Vi sprang omkring på söder på massa olika locations med ganska ruffa och metalliska miljöer. Otroligt kul att se slutresultatet nu!

Skriv en kommentar

förutom hela den här "negativa-tjejenklippningen" så är det för att du är unik! du är inte som alla andra! folk är är tyvärr så enkelspåriga. min lillasyster (arton år från liten lagomstad) kommenterade dig med anledning av att jag har träffat dig. "alltså, är hon inte lite konstig den där kajsa?". i hennes värld går alla runt i gina tricot och nelly och människor m... Visa hela »

nej men jag förstår dig verkligen! det måste verkligen ta på krafterna efter alla reaktioner på programmet. jag vet i alla fall vad du går för och att du kommer bli något stort kajsa! kämpa på!

Åh spännande med sådana miljöer, själv gillar jag Atlasmuren, under St.Eriksbron, ruffigt och mycket tags/graff/gatukonst. Vore kul om du flashade några av dina sköna illustrationer. Men jag har legat lite på sofflocket när det gäller att rita också iofs. Blev lite pepp nu på att ta tag i pennan och kluddra lite. Vilket jag alltid blir när jag kikar in i din blogg.

De allra flesta som är så grymt avundsjuka brukar ha den goda smaken att vara det i smyg, men har man absolut ingenting annat i sitt liv än att titta på stylisterna och störa sig på någon JUST för att den personen är sjukt mycket mer unik än vad man själv är och sjukt mycket snyggare och roligare och smartare än vad man själv är, så kanske att blogg-mobbas är anledningen till att man ens går upp på... Visa hela »

alltså, har helt missat detta och jag kommenterar aldrig här på bloggen men läser ständigt och har så gjort hur länge som helst känns det som. Ville bara säga att du bloggar ju hur bra som helst och du verkar vara en finfin människa! Keep up the good work! Fortsätt gärna med dina inspirerande och knasig inlägg!

Stor kram Lina

Mycket taskig klippning, som alltid i program av den här typen. Produktionen har antagligen lagt dig i facket "den konstiga" och sedan väljer de ut klipp därefter, för att du verkligen ska låta så konstig som möjligt. Allt enligt klassisk tv-dramaturgi. Men jag tycker ändå att det positiva lyser igenom. Man förstår att du har grym talang, kreativitet och integritet. Förstår att det känns tungt nu, men... folk gl... Visa hela »

Din modell Emma gillar dig starkt.
Mamman tycker du är unik.
Kram

Kul med jätteplåtning :)
allt bra ?

Roligt med plåtningar! Kommer du göra galant tror jag :)

Lycka till! Jag tror det kommer bli finfint!

Du är så himla bra!
Lycka till imorgon :)
Kram

Förlåt Kajasda, att jag länge har läst och aldrig tagit mig samman och kommentera din underbJag har kollat igenom stylistavsnitten och måste bara säga att du är deltagaren med mest integritet och den enda som vågar säga vad de faktiskt tycker, man måste kunna klaga när man är missnöjd utan att bli anklagad för att vara negativ och jobbig, dina klagomål är ju relevanta, sen har de säkert klippt bort alla del... Visa hela »

Älskar dessa bilder på dig Kajsa! Du är så vacker!

Läst igenom lite kommentarer du fått, och du ska verkligen inte ta åt dig av den negativa kritik som strömmat in. Tycker personligen att domarna i programmet behandlat dig orättvist många gånger. Men det är min åsikt, du kanske inte alls upplevde det så.

Fortsätt rocka tjejen!

Kommentera