På senaste tiden har ni blivit en himla massa fler som kommer hit till min blogg. Sjukt kul och himla peppande. Dock så kommenterar ni mindre. Jag hatar att säga det men tyvärr är det mycket kommentarerna som ger det extra lilla drivet att blogga. Just nu är jag så jäkla stressad av jobb men jag förinställer noggrannt inlägg till er så att bloggen inte behöver lida.

 

Jag kan inte be er att kommentera mera eftersom jag i dessa dagar knappt har tid att besvara dem (en blogg är ingen envägskommunikation och jag kollar alltid de bloggar som skriver här) men åh, just nu skulle jag önska mer tankar, funderingar och ord från er.

 

Ska vi göra så att vi tar en gemensam frågestund/vad-vill-vi-ha-stund?

Får ganska mycket frågor om Stylisterna bland annat så peppra på med frågor om det, och annat om ni funderar på något, men skriv också ned om ni önskar att se något speciellt här.

Jag kommer alltid att blogga för mig själv men det är lika givande varje gång en välskriven kommentar trillar in. Så är det bara. Kommentarer gör mig pepp att blogga ännu mer, ännu bättre och framförallt; ännu mer kreativt!

Skriv en kommentar

tyckte att du var bekant, nu fick jag mitt svar :D
känner du att utvecklas under programmet?

Jag älskar när du diäjwhyar, du är bra på det - men kan förstå att du inte hinner göra det lika ofta kanske - men det är de bästa!

You always give me a hell lot of inspiration!

Hej hej Kajsa! Det kommenteras överhuvudtaget mindre på bloggar nu än vad det gjorde förut tror jag.

Jaa - Lonesome Mama har rätt! Mer DIÄWHY for the people.

Snela Fanny kan hjelpa.

· Svar till Fanny

Men tiden räcker inte till! MEN. På just det området kommer det faktiskt att utvecklas arbetsmässigt. Hemligt hemligt än så länge men jag är i DIY-diskussion faktiskt.

jag gillar din blogg Kaja!
när jag ändå får passa på att önska vill jag önska mer pyssel och DIY, men jag fattar ju också att det är just sånna grejer som slukar mest tid. Dubbelt jobb liksom, att båda pyssla och blogga om det...
Jag skulle också vilja se mer från ert hem, vackra saker och smarta lösningar. Jag älskade sängbordet du målade för länge sen, det turkos-lila!

hej... Visa hela »

just ja, jag tänkte ju också skriva att jag verkligen, verkligen uppskattar att du skriver om sånt som är jobbigt i livet också. Jag har en liten privat kampanj att våga stå för att jag har lite panikångest till och från. Att läsa om andra som står för sina "svagare sidor" ger mig kraft och styrka. Tack, tusen tack.

Hej! Vad var det som lockade dig bort från härliga Jämtland egentligen? (Känner mig faktiskt lite stolt när man hör att du är från Järpen, eller åtminstone bott där, när man tittar på Stylisterna) Kram

jag gillar dokumentationer av olika saker. du vet, foton på sådant du sett, texter om vad du tänkt, osv osv. vilket din blogg innehåller hela tiden. men ja, dokumentation.

Jeg liker også DIY, du er så utrolig kreativ! Ellers synes jeg du bare skal fortsette som du gjør!

För min del så kommer jag in i perioder då jag verkligen inte gillar att kommentera, även om inlägget handlar om något jag verkligen älskar (att ha en åsikt om).

Jag skulle nog vilja se några intervjuer, till exempel några med stylisterna. Skulle va kul att få höra en intervju där det är DINA frågor :) Sen skulle jag gärna se några i-min-väska-bilder visas lite sporadiskt :) Älskar j... Visa hela »

jag är jättenyfiken på var du har köpt den där gröna sammetsklänningen du visat i bloggen (tror även du hade på dig den i stylisterna?). den har i alla fall en djup urringning i ryggen. är det möjligt att få tag i en likadan på något sätt? cepebra blogg förresten.

Hej Kajsa, jag tycker mycket om din blogg och din kreativitet, ser fram emot att se mer av det. Diggar dig i Stylisterna också. Hurra. Hej.

Kajsa! Underbara Kajsa! Jag borde kommentera mera, jag läser ju bloggen var och varannan dag. Förlåt, det skall bättras. Jag liksom bara ler och nickar instämmande när jag läser vad du skriver. Min telepati har inte funkat, tydligen :) Jag skulle vilja se mer av dina DIY-projekt, blir alltid så inspirerad att pyssla och greja. När jag ser Stylisterna funderar jag över hur du tycker att det är producerat? Jag hade väl inte förvä... Visa hela »

jag vill ha: kajsa i kvadrat!

förlåt att jag är så dålig på att kommentera. men allt du älskar tycker jag är så himla fint. allt du gör gör mig glad. och varje gång du är personlig så växer du lite i mina ögon.

(återkommer med frågor för frågestunden!)

Hej Kajsa!
Jag tycker din blogg är super. Den har den bästa blandningen av allt, drömsk men man förstår att du är en riktig människa. Du har så kloka åsikter i allmänhet så dela gärna med dig mer av dem!
Ska vi bli kompisar?

visst tusan driver kommentarerna en. jag blir alltid lite ledsen när jag förlorat en läsare eller två, eller när jag skrivit någonting genomtänkt & ingen har någonting att säga om det, men det är ju så bloggar är.
därför vill jag skicka en fin liten bloggpuss till dig här & nu,

Hej Kajsa! Jag har en fråga jag hoppas få svar på. Inte för att det påverkar mig på något sätt utan endast för att jag är nyfiken (och lite förskräckt!)..

Har sett alla hittills publicerade avsnitt av Stylisterna och fick redan efter program 1 bilden av Helene Falk som en osmaklig bitch, i ordets rätta bemärkelse. Det skrämmer mig att hon är 50 (?) och slänger sig med uttryck som "slampa"... Visa hela »

Kajsa jag är så himla dålig på att kommentera just nu , speciellt så där meningsfullt och bra. Antar att mitt lilla huvud är fyllt med annat nu. Men jag läser alltid, om det är någon tröst.

Jag såg för några dagar sedan att du letade rymdklänning och tänkte bara tipsa.
www.modcloth.com/Womens/Dresses/-Across-the-Cosmos-Dress

jag vill ha en kakor-bönor-spel-dejt. mhm.

jennie;

Hjälp! Det var inte lite du verkar ha på hjärtat.? Du vill ha "inside informaton"? Kajsa får svara på det från sin synvinkel, men vill du ha ytterligare info kan du gå in på kanal 5 och fråga om allt du vill veta så svarar jag!
Vänliga - och inte alls bitchiga - hälsningar, Helene Falk

Jag har följt din blogg hurlängesomhelst känns det som! Jag har dock aldrig kommenterat men jag ville bara säga att jag gillar du massvis och att jag är glad för varenda litet inlägg!

Helene: Vi var några som löjligt nog diskuterade detta (egentligen ointressanta ämne) efter programmet, och av ren nyfikenhet slängde jag in det här då Kajsa ändå bad om frågor. Mina åsikter är alltså endast baserade på "Stylisterna" eftersom det är allt jag vet om dig. No harsh feelings! Du är säkert fantastisk privat. Synd då att detta program ger bilden av någonting helt annat. Visa hela »

Hej Kajsa. Jag älskar din blogg och jag kollar den nog minst en gång om dagen om det kommit upp något nytt. Anledningen till att jag inte kommenterar så ofta är för att jag så lätt får mindrevärdeskomplex. Jag brukar gilla att dela med mig av mina egna erfarenheter och anekdoter, men så smyger det fram något inom mig som säger "varför skulle hon vara intresserad av det?". Och så raderar jag kommentaren. Visa hela »

Jennie: Okej, då fattar jag. Jag förstår som sagt att mycket uppfattas som orättvist eftersom programmet är så kort och alla bitar inte kommer med. Förstår att man blir upprörd å sin favorits vägnar.
Och om nu jag är bitchen, kan vi ju nöja oss med det. Det räcker väl med EN bitch! :-)
Alla behöver ju inte bli elaka i kommentarerna...
Och som sagt - på Stylisternas sajt kan man ställa frå... Visa hela »

Kommentera