Bra grejer utan inbördes ordning.

Att sitta och jobba vid matbordet med arbete upp till armbågarna och kasta en blick på ett stycke vintage, haute couture Pierre Balmain och en knäpp sidenkimono som hänger på väggen.

Att inse hur extremt duktiga, kreativa och inspirerande vänner man har som exempelvis gör lampor med renar gjorda av gamla aliminiumburkar.

Att sitta och skriva en lapp och ha ett tungt silverarmband gjort av egyptiska nomader runt handleden.

Att en söndag få sitta ned och äta edamamerbönor med flingsalt, kakor och dricka smoothie som precis vispats ihop i en mixer med nytinade bär.

Att inse att även om Sveriges modescen ofta är förtvivlande tråkig så finns det förmågor som skapar framtidsvisionära ting med extra allt. Som Beckmanseleverna.

Att sitta och vela mellan att ha ljust gröna naglar som vanligt eller kanske rosa, turkosa eller gula och komma på att "vad fan, jag tar en färg på varje nagel".

Att komma ut till köket, hitta det skinande rent och allt porslin nydiskat av Mikael och ett litet stilleben av grönsaker och frukt på ett fat.


Nu ska jag duscha efter att ha varit på ett tyst och stilla gym och tränat i en timma och sen åka från ön och köpa blå färg till håret och förhoppningsvis träffa Gustav som är i stan!

Skriv en kommentar

fina de blev bilderna! nu har jag också köpt en kamera så att jag kan fota saker jag gör och lägga upp det på min blogg. känns fint. hoho
vi borde ha fler sådana söndagar tycker jag. med mycket av allt! det blå har inte gått ur mitt hår än, men jag längar nästan lite så jag kan göra om det. göra det finare. <3

den där knäppa siden kimonon är ju helt galet fin! ååh en cykel och ett par korta shorts och kimonon fladdrande bakom ryggen...

Jäklars, skillad lampa! hur snygg som helst ju!
Vardagslyx är den bästa lyxen :) Själv ha rjag spontanfika i tid och otid med kompis (eller ensam, om jag är på det humöret) som bästa lyxet :D
det blev fräsigt (<-- jag vet att jag har vokabulär som en tant) med de blåa hårtopparna!

Men åh nu blev jag ju så himla nyfiken! men fy vad kul att det rullar framåt för dig :)

Älska edamamebönor! så gott!!

jag provade edamameböner första gången idag på ett sushiställe! gott!

underbart inlägg!

jag tycker om dig och din blogg.

(jag vet att du har mycket jobb och så nu, men måste bara fråga: har du fått mitt mail? så jag inte har skickat till fel adress eller så?)

kram fina människa!

Riktigt snygga skor från Beckmans! Wow :)

Kommentera