Vad skulle man göra utan vänner som vill tona håret blått, sprätta ned hela badrummet med färg och bära hatt bara för att det känns tjusigt en söndag?

Svaret är att man vare sig skulle göra eller vara någonting.

Efter en hel veckas galet intensivt jobb med plåtningar, klädplock, planering och mängder med jobb och lite för få timmars sömn så tar jag en smula helgledigt från bloggen, och datorn i övrigt, och återkommer imorgon.

Nu ska jag istället hem till en annan vän, utan hatt tror jag dock, och insupa D-vitamin från solen och sen spela TV-spel tills tummen ömmar.


Skriv en kommentar

finaste söndagen ever. <3 <3 <3

· Svar till i

Visst var det?! <3

helt galet söta,

Åh. Jag älskar hattar, måste dra fam mina och börja använda dem. Väntar bara på att kylan inte ska vara elak mot mina öron.

Sparar den här bilden som alkovinspiration :)

Jag älskar dina gardiner!!!! Och hårtopparna!

· Svar till Sophie

Tyvärr är gardinerna inte mina utan min kompis Ida som jag sitter bredvid på bilderna. Men fina är de i vilket fall som helst!

Att få springa på bild på Ida (jag kallar den Tove för en viss författarpassion) hipp som happ en helt grå fredag gjorde mig lycksalig. åh pep jag. fy vad fint!

· Svar till Susanna

Ida är ett riktigt lyckopiller! Jag att hon är en del av mitt liv och det gör mig glad att hon gör även dig glad!

tjusiga ni är hihi. charmigt!

Vem hade kunnat tro att du skulle komma att befinna dig där du är idag, den där dagen i bussen påväg hem till Amanda när du berättade för mig att du hade startat en blogg? :) Du är fantastisk Käjsää och det vet du att jag tycker! Jag hoppas att du vet hur mycket jag älskar dig och hur stolt jag är över dig, trots att jag är på andra sidan jordklotet och inte kan vara där fysiskt för dig. Jag är... Visa hela »

Jag vill bara säga det att jag tycker att du är en fantastisk människa och en superduktigt stylist. Jag förstår inte varför folk kritiserar dig, du är superfin och tuff som vågar stå på dig och ha den stil du har och inte lämnar din stil bara för att "passa in".

Hej Kajsa! Tänkte bara säga att tv5 verkar vara en riktig skitkanal, jag tycker det märks så uppenbart att de försöker vinkla programmet och skapa karaktärer... Jag förstår inte hur så många andra tror blint på allt dom ser på tv och tror att det representerar verkligheten? Nej fy. Jag tycker du verkar vara en sympatisk, snäll och glad människa. Ville bara få det sagt.

Hej Kajsa, jag tycker du är så himla bra, har följt din blogg i flera år och gillar det.

Du är grym tjejen glöm aldrig det. Jag höll på att bli tokig när jag hörde vad meral sa om dig i förra avsnittet. En vuxen kvinna som säger sånt och har ett sånt hemskt hävdelsebehov är sorgligt. Mina vägar har korsats med hennes och hennes attityd samt nerlåtande sätt gjorde att det företaget jag jobbade på bröt med hennes. Nej jag blir bara trött och irriterad, ville ju bara säga att du roc... Visa hela »

hej kajsa! tänkte bara fråga dig hur du gjorde när du färgade håret? verkligen superfint men blekte du håret innan eller något och vilka produkter använde du? kammade du i färgen eller använde fingrarna? hehe många frågor men jag har själv planerat göra något liknande ett tag så det kan ju vara trevligt att få några tips kanske! :P

Jag ser fram emot när/om du kommer tillbaka. Ta hand om dig fina duktiga inspirerande bloggvän.

"Stil är att veta vem du är, vad du vill säga, och att ge fan i vad folk tycker"

Skit i dem!

Fint med grönt hår!

hallå vad händer? var är du? ser uppdateringar på fejan, men här var det ett tag sen :( kollade genom bilder från modeveckan i somras, vad vi var fina ^^

Saknar dina fina inlägg sötaste! hoppas allt är bra med dig! Kärlek!

Jag tycket att du är klart bäst i Stylisterna. Du verkar ambitiös och du har en snygg och personlig stil. Heja Kajsa!

Vart har du tagit vägen och vart har inlägget med färgglada tunikan tagit vägen?

· Svar till Alexandra

Kajsa-klantkorv råkade lägga en massa inlägg på publicering när de inte skulle publiceras. Men det kommer upp i dagarna igen och om du kommenterat så följer din kommentar med!

Jag tycker att du är jordens coolaste tjej och jag kan vara din "En förtillfället sjuk tjej, som ligger död i soffan, äter popcorn en onsdag och drömmer om rose på balkongen" -vänn :)
Du e bäst ingen protest, resten är bara ruttet ..?

Tur! Och skönt att du var tillbaka! Hurra! Kajsa-bloggen är ju en av mina bästa.

Kommentera