Måste springa (s p r i n g a) till bussen och börja den här galet intensiva veckan med plock på stan och planering med stylisten som jag jobbar med för ett jätteprojektet. Publicerar kommentarer ikväll när jag kommer hem. Nu är det Run, Forest, Run som gäller!


Jag vet inte hur många gånger senaste tiden jag läst om modemänniskor som spyr galla över trenden med klänning över byxor. Det är nittiotal och fult helt enkelt. Men jag gillar det på något sätt. Om man gör det mer på indiskt vis. Med en kortare tunikaklänning över ett par jeans eller bomullsbyxor. Jag testade och gillade det. Nittiotal och fult eller ej, i mitt tycke är det både bekvämt och lagom asienfint.

Härligt att jag ser gravid ut! Haha (det är jag definitivt inte)

Jeans, present från Mikael. Tunika, köpt på marknad i Oman. Sidensjal, second hand.

Skriv en kommentar

Jag tycker verkligen att det klär dig, Tunikan är bedårande!

jättefint! ;)

Jag tycker det kan vara snyggt, rätt kombinerat känns det mer som 70-tal än 90 tal :)

Jag har faktiskt alltid varit lite svag för klänning byxor... Det är bara att inte ta vilken klänning som helst utan en som är såpass kort att den precis är på gränsen för att vara klänning, som här liksom.

Perfekt om man går upp i vikt också - klänningar som blir för små för att täcka rumpan då passar perfekt till ett par jeans...

Kajsa! Håller med dig! Jeans under klänning är hunda gånger snyggare än att ha icke täckande strumpbyxor och för kort klänning som verkar hyllas av modemänniskor. Fy alltså.

Kommentera