Några gamla illustrationer jag ritat.


Ena dagen bär man kassar så att händerna blir randiga av vassa plasthandtag och den andra är man plötsligt ledig eftersom alla modeller inte är färdigcastade. Fikar med EmmaFlying A-kontoret på söder och lagar sedan långmiddag och preppar lite grejer inför nästa veckas plåtning.

Skriv en kommentar

Hej Kajsa.
Jag har tittat noga på Stylisterna och följt "debatten" här på bloggen lite granna. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig, men nåt i stil med att jag tycker det känns fräscht och friskt med nån som säger vad hon tycker och har argument, det är sällan man ser det känner jag. Och för mig har det inte varit svårt att se att din "elakhet" är konstruerad i klipprummet.
Det s... Visa hela »

· Svar till sessy

Tack du! Jag har inga problem med att folk tycker att jag är si eller så men det jag blir SÅ less på är att folk inte ser hur vinklat det är men ännu mer; jag säger verkligen inget taskigt men folk verkar ha fått för sig att jag brutalsågar. Vart är det selektiva tänket? Och min längd är det fritt fram att fråga om. haha Jag ÄR kort men inte megakort. Tycker jag. eh. 160 cm över jorden. Rolig grej doc... Visa hela »

Skönt att vara ledig ibland ju! Hoppas du har en toppen-dag! :)

Fina bilder!

grymt!

Kommentera