45 kr på Myrorna och jag utökar min kimonogarderob med en psykadeliskt 70-talsmönstrad jacka i siden. Fickor att vila händerna i och den är dessutom tillräckligt lång för att bära som klänning. Perfekt med skinnsandaler och en hatt med bred brätte i sommar. Nu använder jag den till byxor och ett grönt mockaskärp i midjan. Önskar att jag hade ben för ett par jävligt vida jeans bara.

Bar den under modeveckan och under en visning fick jag kommentaren: "Fan vad härligt osvensk du är!" Fin komlimang där vi stod i ett hav av svartklädd modemaffia.

Skriv en kommentar

GRYM!! Kan verkligen känna de tunna sträva sidenet mellan fingrarna!

Du får kanske köpa en kort mockakjol och ha till, precis lika fint som ett par vida brallor...

Hej Kajsa, vill bara säga att jag gillar din blogg, den är lagom inspirerande och trevlig. Med lagom menar jag att den inte känns överansträngd utan mer spontan. Tyvärr finns det många puckon i det här landet, för varje blogg finns det minst några puckon som ska lägga sig i och sabba. Jag är glad att jag hitta din blogg, när jag kollat på stylisterna tyckte jag först du verka jättegullig, men sen blev det mer klip... Visa hela »

Fina, fina Kajsa, jag måste ju kommentera nu, fast jag gör det så sällan, men för att väga upp alla puckon som tydligen får ut nåt av göra dig ledsen. Du är så härligt knäpp med kläder, stil och mode, more is more, och att du orkar tuffa på i den bransch du gör där alla snackar om att de är speciella men sen ser ut som ängsliga kloner. Du är som ett norrsken ibland allt detta. Jag älska... Visa hela »

hej gullo. jag är så arg på idiotprogrammet så jag vet inte vad! typ: "hej du får inte vara en människa utan måste vara en fluffig liten pryl som inte har mänskliga känslor eller har några åsikter" UÄÄÄCK! du är bäst och dina analyser kommer att ta dig. tack för att du är du och att du är proffsig och att du är en riktig människa. riktiga människor is the shit. <3

Äsch, jag såg precis att du åkte ur Stylisterna. Det var synd för jag höll på dig! Du är kreativ med en mycket personlig touch. Dn blogg är fin! Lycka till med framtida projekt!

Kommentera