Jag läser inte en bråkdel så många bloggar som jag gjorde förr. Mycket på grund av tidsbrist för det men också för att jag helt enkelt inte finner så många bloggar intressanta nog för att de ska hålla mig just ja, intresserad.

Här på whatsupsthlm.se kan jag inte ha någon länklista i någon sidospalt så ni vet ju överhuvudtaget inte vad och vems bloggar jag läser. Tänkte därför börja tipsa lite då och då om sånt som jag kollar in och gillar. Det ändras ständigt men är väldigt öppet för allt mellan himmel och jord (dvs. mode likväl som inredning, litteraturdjupdykning och knasiga reseberättelser).

Här är ett par söndagstips på två nya bloggar jag fastnat för och en gammal goding:


Min vän Elin har en hel liten hög med gulliga vänner från Finland och en av dem är fantastiska Lille. 17 år gammal och redan en så himla talangfull konstnär. Jag vill ha hennes konst helst i vardagsrummet, sovrummet, köket och badrummet nu nu nu. På bloggen får man se hennes tecknande, måleri, skissande och digitala konst. Det ena än bättre än det andra.


Jag har känt Sofia sen jag var riktigt riktigt liten då hennes föräldrar och mina i princip växte upp tillsammans i Båstad och Ängelholm. Nu har världens pyssligaste Sofia äntligen skaffat blogg och jag lusläser den friskt! En mysig blandning av inredning och bakat, tips och trix, pyssel och fina detaljer. Precis vad jag gillar.

Dessutom jobbar hon med en grej jag skulle vilja prova på mer; visual merchandising!


Tuva behöver nog ingen egentlig presentation då jag bloggar om det lilla livet med jämna mellanrum. Dock är lonesomemamablues en av mina absoluta favoritbloggar och ren och skär inspiration. Jag vill sno ungefär alla bilder men nöjer mig, motvillig, med ett par. Sen att hon skaffat en göllegris till hund vid namn Texas gör ingenting sämre.


Några nya bloggtips på nytt och spännande att sätta tänderna i?

Skriv en kommentar

Ojsan hoppsan, du är väl för gullig du Kajsa! Du gör mig varm i kroppen och tänker nog krypa till kojs med min lilla Texas Spexas nu

Jag fattar inte hur folk gör det?! Kvalitén i min blogg pendlar som en jojo och inte har jag nån vidare stabil inriktning heller, det är väl det som gör en blogg fantastisk antar jag. Som din.

Lille kommer jag följa, väldigt min stil, då jag älskar mönster! Tackarrr..

sv: Åhåh, men du verkar ju verkligen jättegullig. Jag hejade på dig i stylisterna, fast du framstod som lite sur och så. Mest för att du verkar så himla duktig med det du gör och så. Alltså, de andra verkade ju också väldigt duktiga, men de flesta av dem var ganska tråkiga och förutsägbara. När det gällde dig så visste man liksom inte vad du skulle göra. Det var inte svarta byxor, svarta skor... Visa hela »

karinskonstgrepp.blogspot.com/

är en mkt klurig, fin och kreativ favvo

2 tjejer och 1 kopp :)

Hej fiiiina Kajsis! Jag har ju inte kikat in hos dig sedan jag åkte iväg från Sverige igen, man blir ju så himla upptagen med det där vi känner till som verklighet. Ville därför hojta lite och säga att det är minst lika fint, peppt och inspirerat här. Hoppas allt går bra för dig! Kraaam

Tack för det tipset! Ska klicka mig dit direkt och kika :)

åh herregud! var är örhänget tuva har på bilden ifrån? MAGISKT!

Kommentera