I lördags hade jag och en av mina bästa, Bea, planerat in en liten plåtning på Djurgården tillsammans med modellen Mira. Om man bortser från att kaninen som vi skulle ha med trilskades och vägrade förflytta sig in i transportburen så var det perfekt. Lagom disigt väder, skön temperatur i växthuset vi var i, lugn och ro och lite knäppt.


Tänkte ni kunde få se lite behind the scenes-bilder innan Bea knåpat klart med resultatet.

Jag agerade både sminka och stylist vilket var lite nytt för mig. Mira var dock en tålig och bra modell. Jag vaknade klockan sex på morgonen med ont i halsen och virade därför in mig i metervis med lager på lager och sjalar. Orka vara förkyld när man har så roliga saker att leka med på en lördag!

Ett axplock av mina privata smycken.

Mira och jag har ungefär samma hårtyp, läng och färg förutom att hennes är riktigt tjockt. Avundsjuk-tjej-2.0 på mig.

Trillar omkull i gruset, tappar hårbandet och trampar på mina egna smycken. Bra där.

Temat på plåtningen var skönt bohemiskt. Mjukt och avslappnat med mycket detaljer. Det slutade med att vi nästan enbart använde kläder från min garderob. Bra att ha en garderob som en utklädningslåda ibland alltså!


Resultatet kommer nog upp inom några dagar när Bea jobbat klart med bilderna. Ska bli grymt kul att se hur det blev! Vi hade som sagt ett litet växthus till vårt förfogande och det var en otroligt skön plats att jobba på. Vårigt och mysigt.

Skriv en kommentar

Kajsa <3

Åvetu att när jag tänker på smycken och krimskrams på bästa möjliga sätt, ja då tänker jag faktiskt på dig. Du är lite av min mentala accessoar-association.

känns som att det kommer bli himla bra bilder alltså! tjusig modell också. älskar sista bilden med hennes lockar mot den blå klänningen.

Kommentera