En dag som denna, när jag ägnat hela dagen åt att sitta ute i solen på vår veranda i linne och uppkavlade pyjamasbyxor och lapat sol, finns det inte mycket mer att önska sig.

Men om jag skulle bli t v i n g ad att önska mig något så skulle det bli dessa fantastiska skodon från Melissa i samarbete med pantertanten Vivienne Westwood.

Har bloggat om dem en handfull gånger förut men de är värda att visas upp igen.

Skriv en kommentar

Fina skor! :)
Man kan väl inte vara för gammal för ett Game boy?!? Knasig kille du har. När det rycker i gameboy-fingrarna är det tur att man har ett gammalt rosa och repigt till hands. Men jag är grymt sugen på att buda hem ett fräscht.... hmmm.. :)

Ja men precis! Jag beställde mina från alex.blogg.se, man får med tre små metallringar som man fäster hår fjädern i, och så trycker man till med en tång. Och vips så sitter de fast! :)

Verkligen supersnygga skor, ser dig traska iväg på söndagpromenad med dem redan!

Härliga skor! Älskar färgen.

Jag blev hur som helst väldigt fäst vid programmet, värsta inspirationen! Även om jag ogillar när mode är något som nån säger att det ska vara, en jury till exempel.

så snart jag kom in till staden igen, packade jag en tygpåse med filt, musik, ritblock och pennor och en påse favoritgodis. Sedan gick jag ner till havet, bredde ut filten, tog av skor och strumpor, jacka och tröja och kavlade upp benen på jumpsuiten. Sedan var jag lycklig över livet på den nästan 20 grader varma stranden.

Vilka drömskor!

Oooh, bevingade skor! Med mitt namn dessutom! När jag först såg alla Melissa skor här i Australien ville jag ju spy på dem, gummiplast and whatnot. Dessutom var nästan alla rosa. Och jag är allergisk mot rosa...

åh där är de ju! det ska erkännas att jag var lite skeptiskt till dem efter din beskrivning, men de är ju faktiskt jättesöta! där har du något att spara varje enkrona till, så att du kan investera i dem någon dag i framtiden :)

Kommentera