Jag skulle egentligen göra ett inlägg om den här sidenjackan som är en av mina absoluta favoriter i garderoben. Jag hade den på mig flera gånger i förra veckan och hade precis denna konstellation när jag var på möte på Agent Bauer.


Men..

..så kommer handendära hem och pussar mig över hela ansiktet. Då kommer man av sig.

Mikael och jag har varit tillsammans i lite mer än två år nu och han är det absolut bästa som hänt mig. Bättre än alla sidenjackor i världen.


ps. sidenjackan är dock bäst för att den trots sin extremt knallrosa nyans funkar till nästintill allt i min garderob. Kostade mig 5 kr tror jag på loppis i somras, är handsydd och har linne på ärmarnas insida vilket blir en fin kontrast mot det blanka. Jag gillar hur den kan vara en rak aftonjacka, kännas asiatisk med skärp i midjan och lätt får assymetrisk volym som blir väldigt dekorativ. Den perfekta sidenjackan helt enkelt. ds.

Skriv en kommentar

Verkligen jättefin! Och ni är himla fina tillsammans också!

Åh, jösses vilket fint inlägg! Superfin sidenjacka också!

Hej hej gorgeous!

Så fint inlägg. Ni tycks passa så himla bra ihop!
Och tack för grattis förresten. :) Vi gifter oss i augusti och det känns alldeles fantastiskt, nervkittlande och rosa molnigt i magen. :)

nej men åh vad fint! (både jackan och du och mikael!)

Hur gick det på agent bauer? Jag har också varit på möte med dom en gång, men då behövde man minsann en beckmansexamen i bagaget. Typiskt. Kram

Ni är så gulliga! Fin jack också

Kommentera