Nu ska jag susa iväg på en picnick på Fannys butiksgolv tillsammans med en skara britter och ett par svenskar. Tillsammans ska vi med hjälp av lite vin och godsaker spåna oss fram till en idé för en fotografering vi ska göra. Ett litet kreativt kollektiv helt enkelt!


Förutom att sätta ihop ett kreativt kollektiv med vänner har jag de senaste dagarna ägnat mig åt att ligga i gräset och stirra upp på den blå himlen i Humlegården med en vän, gått på ett himla spännande möte med en jävligt ball tjej som jag hoppas att jag ska börja jobba med, suttit i solen och illustrerat, promenerat runt med min man i kvällssolen, bokat en fantastisk resa att se fram emot, guidat en vän runt Stockholms finaste gator, varit på vintagemässa, legat i solen på vår veranda, pysslat utomhus sittande i pyjamasbyxor, ätit tapas med goda vänner, köpt årets första jordgubbar och mycket mer. Dvs; njutit av livet.

Vad har ni gjort för fint? Berätta!

Skriv en kommentar

Så härligt med picknick! Mysigt det låter att ha det inne i en butik dessutom.
Dina senaste dagar låter fantastiska. Jag har spenderat mina senaste dagar med att fundera över diverse olika jobberbjudanden, tackat nej till några och sedan ja till ett annat. Känt mig modig, planerat bröllop och njutit av våren!

Jag har mest jobbat. Jag har så himla mycket att göra. Men jag gillar det. Att jobba inom ett utvecklingsprojekt är verkligen som att bana spår i en okänd terräng :)

Förutom att gå i skolan och göra skolarbeten har jag hunnit med att vara vid havet tre dagar i rad, ritat massor, peppat sommar, ätit glass, varit pirrig i magen och sedan känt mig lite vemodig. Idag har jag fått påsklov.

åååh, vad fint alltihopa! jag ska också börja njuta av den svenska våren från och med idag! blev peppad till tusen av det här inlägget (och hörru! jag är hemma från israel-palestina nu och du och vi borde ses någon dag om du har lust! :D)

Kommentera