Något utav det finaste jag vet är ett riktigt genuint leende. Det behöver inte vara något Hollywoodsmajl med perfekta sockerbitständer utan tvärtom, ett brett leende med en söt glugg eller hullerombullertänder med vassa hörntänder är ungefär det charmigaste som finns.

 

Mängderna te jag dricker gör dock att mina huggtänder och ganska minimala resterande tänder inte är missfärgade men inte riktigt så vita som det vore fint att ha. Jag har provat att bleka tänderna hemma en gång med ett kit jag köpte i USA. Det ilade i ungefär tre dagar efteråt och mitt tandkött gjorde brutalt ont.

Så när jag fick ett erbjudande från BeconfiDent tänkte jag efter både en och två gånger. För det första så skulle jag aldrig lägga upp någonting här som jag inte var 100 % säker på att jag gillar och för det andra, minnet av ilningarna i tänderna sen sist är lite för tydliga.

Men nyfikenheten tog överhand och i fredags fick jag ett paket i brevlådan.

Nu har jag testat två gånger, jag har den svagaste gelen vilket gör att man provar sig fram till sitt resultat, och det har inte ilat en gång men jag har däremot klart vitare tänder!

Lätt som en plätt, inget läskigt glycerin och snabbt resultat.

 

Jag skulle aldrig blogga om något jag inte gillar så ni har mitt ord på att det är tummen upp från mitt håll. Och om ni vill så kan jag fixa så ni får 10 % rabatt vid beställning. Vad sägs?

 

Update: Med koden "Kajsa" får ni 10 % rabatt vid onlineköp på hemsidan, klicka er in via länken ovan. Rabatten gäller i en vecka från och med idag!

Skriv en kommentar

ja! :)

· Svar till johanna

I fix! Gå in på hemsidan via länken och när du beställer så knappar du in koden "Kajsa" så får du 10 % rabatt.

Är så glad att du sa det, jag har spetsiga hörntänder och hatar att skratta och le med öppen mun. Jag ska nog ta och testa det där med öppen mun trots allt :D

beställt!

Kommentera