En av mina största inspirationskällor är och kommer nog alltid förbli Kate Bush. Egentligen är det få bilder på henne och ännu färre videor där hon har på sig kläder som inspirerar men däremot får jag alltid densamma bra känsla av henne. Jag älskar det hon förmedlar i sitt kroppsspråk, musiken, dynamiken och den sköna 70-talsandan!


Det är få personer dessutom som får mig att vilja vara rådjursögd med ett tjockt, mörkt svall. Men jisses vad vacker människan är. Och ingen ser så bra ut i sjok av bohemiskt klänningstyg.


Jag har några klänningar som alla går under namnet "Wuthering hights-klänningarna". De är alla favoriter i garderoben och plagg jag väljer de där gångerna när jag när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Böljande, vida, vitt klockade, supermjuka klänningar med lösa ärmar.

Nu letar jag efter fler plagg med samma känsla fast kjolar istället. Långa, supertunna och silkiga som sveper runt benen. Lika bra att vandra på en strand i som i smala gränder eller på dimmiga ängar.

Insåg dock att den sortens kjol jag vill ha antingen finnes riktigt dyrt hos Jil och vilket annat valfritt, poppigt modehus eller måste skapas själv. Ungefär som Marcella tänkte. Så nu ska jag jaga rätt i ett tyg och sen sätta VG:et från åttonde klass syslöjd på prov.

Skriv en kommentar

Du kommer fixa det, du är ju mästerpysslaren!

Åh, Wuthering Heights! Gillar såväl boken som filmen och låten. Och stilen förstås. Härligt inlägg.

Kram och glad påsk!

jag älskar också kvinnan! i flera år var min största ambition att se ut som kate bush. med hår och allt.:)

Kate Bush! LUV. HUH.

Kommentera