Idag är bara en sån där dag då jag känner att; nää.

Jag har ingen lust att ta tag i saker jag borde, jag har ingen lust att klä på mig, jag har ingen lust att göra någon nytta och jag har definitivt ingen lust att göra någonting.

Jag fryser, humöret är i tårna, huvudvärken moler, världen utanför fönstret ser grådassig ut som en ful vattenpöl och det känns som att världen gaddat ihop sig i en kosmisk konspiration.

Jag vet inte om det är så att man blir för bortskämd. Vädret var fint för länge, våren kändes evig, de roliga mailen rullade in, lönebeskeden kom tätare än vad man gissat och allt är lite fredag eftermiddag.

Plötsligt är det en vanlig smutsbrun tisdag och man bara känner, att ja, nää.


Jag är värdelös på att vända sånt här.

Skriv en kommentar

Nämen att Kajsis, det här går ju inte. Vi får sluta upp att planera semesterar i fel ändar av världne samtidigt. Jag kommer ju ha mina fötter i Sverige enbart en vecka och det e från den femte juli o framåt... Annars bygger jag koja i Polen. Får helt enkelt se till att skicka massa färgglada vykort från alla platser så du har en fylld brevlåda att komma hem till. Maila adressen!

PRECIS EXAKT sådär känner jag också idag, kunde inte sagt det bättre! plus feber och skallebank, och ute skiner faktiskt solen just nu men allt känns smutsbrun tisdag ändå. ett stort NÄÄ på den här dagen. imorgon laddar vi om!

Fast på sätt och vis är det ju bra med en grådassig dag, då uppskattar man solen så mycket mer när den kommer tillbaka (jag försöker i alla fall intala mig själv att det är så).

Och ja, jag och min syster är himla olika, stilmässigt i alla fall. En sak som jag uppskattar mycket hos mig själv är att jag är bekväm med att umgås med väldigt olika människor, jag känner inget b... Visa hela »

Jag känner också såhär exakt precis idag och ja det kanske bara är så att man måste acceptera att de här dagarna också finns så att alla dem andra kan vara så mycket bättre. Men det gör inte idag så värst mycket bättre, skönt att du delar med dig i vilket fall. Ja, det var min poäng:)

Kommentera