Klockan halv sex ringde min klocka och jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö. Att börja sju på morgonen är helt enkelt inte det mest ultimata för en nattmänniska. Men, så kom jag på att jag ska ägna dagen åt reklamfilmsinspelning för ett modeföretag på Filmhuset här i Stockholm och jag gick med ganska lätta steg ut till bussen i arla morgonsstund.

För de där dagarna när man har riktigt roliga jobbgrejer så är man ungefär lyckligast i världen.

 

Plus i kanten är ju att få dräggelframkallande goda köttbullar till lunch, jobba med en snygg (och sjukt trevlig!) manlig modell direktinflugen från New York, klä på två tokigt söta 5 åringar skidkläder och se dem vagga runt som små pingviner, sitta i en studio med massa duktiga människor och känna dynamiken och arbeta under en stylist som är så himla inspirerande.

<3

Skriv en kommentar

Åh, vad roligt. Ska bli roligt att se sen. GRATTIS till dig med!!

du får komma ut och hänga med mig där i sommar när jag ska vara ansvarig för hela stället i två veckor!! puss gullis ses snart!!!!! kanske att jag inte kan ge dig ett levande litet rådjur. men jag kanske lyckas plocka med mig en liten jamaicansk växt åt dig?

Jag älskar att du känner dig stimulerad och inspirerad i ditt arbete - är det inte det absolut bästa för en liten skolungdom att få läsa om människor som är nöjda med sina jobb? Vare sig det är frilans, egenföretag eller äldreboende, om man bara lämnar den politiska debatten för ett ögonblick - att få se människor som njuter av sina jobb. Som inte bara har skitjobb som bara är en källa till olyc... Visa hela »

jag vill också jobba med en snygg, sjukt trevlig manlig modell. Men man kan inte få allt, och mitt jobb börjar bli riktig bra trots detta :)

åh det där låter som en fin dag! Dessa bilder är sjuka, vart är de ifrån???

Nä, jag tänker detsamma. Att ska man turnera Stockholm stad ska man nog göra det på sommaren.

Kommentera