En dag råkade jag se den här hatten. Det fick mig att inse att jag definitivt och helt utan tvekan måste ha en hatt med fjädrar i sommar. Inte riktigt likadan men klart inspirerad utav.

Men istället för att vara som tagen ur en Tim Burton-film ska jag ha hatten i sommar till riktigt långa sidenklänningar, mjuka skinnsandaler och utsläppt hår.

Pic 1, unknown. Pic 2, illustration av mig. Pic 3, atlantishome.

Och när jag ändå är inne på fåglar så vore det perfekt att hänga något liknande denna runt halsen.


Min senaste DIY var just min version av fjäderhatten. Lägger upp ett inlägg med en liten guide om hur man gör en likadan strax!

Skriv en kommentar

Jag gillar också fjädrar. Man kan göra så himla mycket i helt olika stilar med dom. Hatten här på bilden är helt underbar. Hade jag en karl skulle han gärna få ha en sån på sej ibland! Tycker väldigt mycket om din illustration också. Så har jag känt mej många dagar...Jack White é inte helt fel heller... ;)

En sommar utan fjädrar är typ inte en sommar.... har köpt en supermegalång albino påfågelfjäder (som Texas tuggat i sig)

Feting bilden på jack sm är helt galet crazy snygger på denna bild är från www.anothermag.com/exclusives/jack-white
(bra intervju)

Med det där fågelhalsbandet kan man ju nästan överväga att gå halvnaken. Jädra vad fint, och jag som inte brukar falla för flådiga smycken.

Underbar illustration!

Kommentera