Som jag bloggade häromagen så var min senaste DIY för Länstidningen i Östersund en alldeles egen fjäderhatt för våren och sommaren (och ja vad fan, höstens också) alla dagar!

Såhär gjorde jag:


1. Jag hade en ullhatt hemma redan som jag valde att pyssla till. Anledningen att den knappt använts är att den slokar ned över hela ansiktet så det första jag gjorde var att klippa av en och en halv centimeter ungefär.

2. På Panduro köpte jag ett packe fantstiska långa fjädrar. Älskar färgskalan som är betydligt mildare än det jag oftast faller för. Dock behövde de klippas lite de också för att passa brätten.

3. Sen var det bara att hala fram limpistolen och börja fästa fjädrarna! Jag limmade ganska hej vilt eftersom jag inte ville tappa hälften på vägen.

4. Och så här blev resultatet! Lätt som en plätt att göra om man håller tungan rätt i mun och faktiskt den perfekta hatten både för slöa dagar i solen och när man inte orkar peta fast solglasögonen på näsan hela tiden.

Den har redan varit med på en plåtning dessutom! De bilderna ska ni få se en dag också.


Nästa DIY blir en liten hyllning till min favorit, herr McQueen!

Skriv en kommentar

Himla häftigt! :D

Snyggt!

oj så häftigt, och inspirerande! nu ska jag klä min svarta filt-slokhat i fjädrar för att piffa till den lite, tack för tipset! :)

Himla fint! Färgerna är underbara

Kommentera