Jag älskar loppisar. Av flera olika skäl.

För det första så är det en fantastisk rolig jakt. Vare sig man letar efter någonting specifikt eller bara vill skita ned händerna på ett par decennier av damm så är det alltid en rolig jakt. För det andra så är det så mycket roligare att långsamt men säkert plocka ihop ett hem av gamla fina, och ibland fula, saker som känns personliga. För det tredje så påminner det mig så mycket om när jag var liten. Vi var i Skåne under oändliga somrar och gick upp tidigt på morgonen för att gå på loppisar där man kunde gå runt i evigheter och köpa småsaker för mynt.


I helgen var loppisguden med mig och jag kom hem med ett antal fina saker. Bland annat dessa fantastiska John Lennon-glasögon som är fula på det finaste av sätt.

Blev mina för några kronor och jag är glad som en speleman.

Bäst med mina signaturgröna naglar till dessutom.  

Skriv en kommentar

Åh herrejisses, de absolut bästa solglasögonen ju! Jag är så avundsjuk att det inte är sant (förutom att jag unnar dig skönheterna, du passar onekligen oerhört bra i dem).

Coolt är ofta ful/snyggt, yes! Jag letar eter en man i den genren haha.. Förresten. Hurra-Grattis-Ha den äran Kajsa! :)

snygga på dig ju!

Nice!

Jag vill ha samma färg på nagellacket som du, pliis säg vilket det är. Puss!

· Svar till Karolin

Nagellacket är min absoluta favorit sedan ett par år tillbaka. Helt enkelt mitt sugnaturlack. Dock köpte jag det i Washington DC för tre år sedan (!) och jag kommer gråta den dagen det är slut. Men liknande gröna nyanser har skådats hos bland annat Depend och dylika billigare märken!

Kommentera