Eftersom Skåne är smått heligt för mig så åkte jag en massa mil söderut mot Bjäre utan teknikprylar. Därav ingen bloggning i helgen.

Men nu är jag tillbaka full av saltmättad havsenergi toppad med lite nya fräknar och doften av lila syréner i håret. Eftersom Skåne dock ligger himla högt på min tio i topp-lista av saker jag tycker mest om i hela världen så tillbringar jag dagen med en fin skånska.


Jag och Sofia, vi har känt varandra sen vi inte ens var födda då våra föräldrar umgicks redan på det ljuva 70-talet, har ett pysselmaraton ute i solen med ett ständigt inmundigande av godsaker.

Kan inte tänka mig en bättre måndag.

Pic 1, S egengjorda betongljusstakar. Pic 2, tovade bollar! Pic 3, deras fantastiska balkong (behöver jag ens nämna att Sofia pysslar med visual merchandising?) Pic 4, små etiketter att sätta i almenackan. Pic 5, glasunderlägg inspirerad av snyggaste mattan från Hay!


Sofias blogg är min bästa inspirationsblogg när det kommer till inredning. Pyssligt, kreativt och ett extremt bra öga för färg och form. Allt jag gillar i ett!

Skriv en kommentar

Jättefina bilder!

Jag får lyckorus i bröstet när jag ser bilderna! Vilka fantastiska ihoppysslade glasunderlägg! Och balkongen gör att det vattnas i munnen efter en likadan, haha.

Måste ju börja följa hennes blogg nu på stört!

tovade bollar <3

Fina bollar!
Härliga färger.. Kul detaljer!

Må gott!
Maliin

Tack Kajsa för dina fina ord! och tack er andra för era snälla kommentarer :)

Kommentera