Jag är otroligt trött mentalt efter dagen som innefattat fitting av nio personer á cirka 8 outfits var. Varav åtta av dessa nio var barn i åldern 5 respektive 12.

(Kul att tolvåringarna har betydligt större fötter än vad jag har btw!)


Imorgon blir det plåtning med Mini hela dagen och eftersom jag börjar åtta och idag jobbat totalt strax över tolv timmar ska jag strax gå och lägga mig.


Gårdagen bjöd dock på lunch och catch up med Niklas. Jag är en jävligt dålig vän när det kommer tilll att höra av mig så det är ju bra att man ibland sitter och jobbar på varsin sida av en gata. Då finns det inga ursäkter.

Niklas skrev att jag var lika söt som vanligt. Det är ioförsig en fet lögn men nåja.

Har fått en massa fräknar och fin hy efter soliga dagar i fjällen och i Skåne. DOCK lyckades jag efter en lugn helg vakna upp med två värkande visdomständer med tillhörande svullet tandkött som ömmar, ett sår alldeles i mungipan som aldrig läker, ett öga som gör ont, en öm käke och allmän migränartad huvudvärk. Och så hann jag inte sminka mig igår. Gnärk.

Men Niklas, han är fin som vanligt. Han får vara det gölliga.

Skriv en kommentar

Ooooo vilket spännande - men tröttande - liv du lever! :) För visdomständerna säger jag; Dra ut skiten! För mungipesåret (såna har jag oxå ibland) är mitt bästa tips att lägga på lite Helosansalva då och då. Speciellt på natten när man ändå sover. Sen får man helt enkelt försöka att inte gapa så mycket så det spricker upp hela tiden. Detta brukar dock vara svår... Visa hela »

Mycket fin jacka har du i vilket fall!

Äh, ibland är det himla coolt att vara slitet snygg! :)

Fast jag tycker du är söt på ett så "äkta" sätt, utan smink och ofixad liksom. (äkta skönheter är alltid vackra = du)

Kommentera