make an avatar

Såhär såg jag ut en alldeles vanlig dag för ett tag sedan precis när myggorna kommit på att jag är det godaste de någonsin satt sina små snablar i.

Jag är så rädd för att få malaria när vi åker till Indonesien att jag satt och pratade med läkaren om det hela i tio minuter när jag var och vaccinerade mig häromdagen. Jag kom ut därifrån med ett plåster på vardera arm efter två sprutor, oralmedicin att dricka hemma och en stark uppmaning om att köpa ett myggnät. (att jag rest hela mitt liv och aldrig fått malaria innan är ovidkommande) Försök ge mig läskiga sjukdomar nu, fjärran östern!


Klänning, second hand. Guldsjal, Indiska. Brokadjacka, H&M Trend. Väska, 10 Gruppen. Solglsögon, Forever 21 i New York.

Skriv en kommentar

vet du vad min sockerbit, jag har rest runt en stor del av indionesien utan vaccin (myggnät hade jag dock) och klarade mig väldigt bra, så jag tror det kommer gå bra för dig :) vart någonstans ska ni? hoppas ni har det superfint!

· Svar till Mille camilla

Älsklings-Mille! Jag vet att jag antagligen är totalt wacko men jag är så himla nervös för mysko ovärldssjukdomar. Var i Brasilien utan en gnutta vaccin men jag är töntigt meganojig nu. Malaria just aint my thaaang. Vi reser runt och stannar där vi får lust till det. Ska bli fantastiskt!

Men jösses vad fin du är! Och ta det lugnt, du kommer inte få malaria! kram

välkommen till klubben! myggorna har verkligen en thing för mig också, varenda sommar som barn ägnade jag mig åt och klia sönder myggbett och hade lagom snygga pricka ben lagom till skolan börja ;)

Kommentera