Pysslade en del innan jag reste iväg för min DIY-serie i Länstidningen i Östersund. Såhär knåpade jag ihop mitt Proenza Schouler-look a like halsband.


Köpte en hel hög med olika band och snören på Matssons Band här i Stockholm på Kungsgatan. Dock går det precis lika bra att finna dylika, och billigare, på vanliga sybehörsaffärer.  

Jag valde ut färgerna lite på måfå och utgick sedan på ett ungefär ifrån hur originalet ser ut rent designmässigt.

Lättaste sättet att fästa snörena när man virat fast dem är med snabbtorkande lim från en limpistol. Jag brände mig som fan ungefär tre gånger innan jag ens fått fast en repstump men övning ger färdight. Typ.

Istället för stenar så dekorerade jag med en rejäl grön gardintoffs längs ned.

Lite tvinnat, lite snurrat, en hel del limmande med limpistol, en smula tålamod och gluttande på originalet från Proenza Schouler och jag har mitt egna rejäla halsband.

Inte helt lätt som en plätt att göra men ganska roligt projekt en eftermiddag!

Skriv en kommentar

Åh satt precis och berättade om vilken skitdag jag haft när allt gått fel och kunderna har bråkat och inget har funkat! MEN så såg jag din kommentar så nu vet jag iallafall att dagen avslutas betydligt bättre, tack snälla du! Nu känns allt så mycket bättre! Världens största välkommen-hem-kram!

men åhvabra! kajsa-insp sådär en grå tisdag. jag gillart som tusan!

· Svar till Nathalie

Kom hit och gosaaaa!

Åh jag kan komma och gosa! Närdå? Typ jättesnart!

Kommentera