För tillfället är min garderob precis lika sjukt proppfull som vanligt men jag har ingenting, jag menar i n g e n t i n g, att ta på mig. Klänningarna har jag använt en miljon gånger, jag har inte den där perfekta collegetröjan som jag letat efter i en evighet (och därmed kan jag inte kombinera den på de där tusentals sätten jag vill), mina smycken är tråkiga och jag hatar varenda kjol jag äger.


Jippie.


Jag sucktar ganska sällan efter nya kläder, second hand/vintage är ju liksom min grej, men just nu vill jag att någon ger mig ett American Express Gold och säger "spendera byxorna av dig".

Om så var så skulle jag börja med att köpa:

En riktigt fin stickad tröja med skinnlappar på armbågarna. Ska bära den med skjorta under, upprullade ärmar och slapp kjol.

Inte direkt nödvändigt men ack så begärligt. Jag älskar kragar så varför inte ha en krage deluxe? Bäst till gråa collegetröjan jag ännu inte äger.

Använder ju sällan klackar och just nu är jag egentligen sugen på ett par rejäla snördon med grov sula. Men ljust björkträ, mjukt skinn och Chloe Sevigny för Opening Ceremony? Ja för fan!

En bekant till mig har precis haft sin första konstutställning här i Stockholm. Hon är h e l t fantastisk. Nu råkar hon dessutom trycka egna t-shirtar och baskläder med sina motiv och en karutröja är precis vad jag vill ha.

Skriv en kommentar

Kajsa, jag känner likadant, jag vill köpa,köpa,köpa! Jag har mitt guldkort, men jag har lovat mig själv att rensa ut innan nytt kommer in, och lägga pengar på hemmafix. Men åh vad svårt det känns just nu.

Hej hopp! ett tips! gör som jag köp en tröja på rea eller på second hand...sy på egna skinn lappar som finns att köpa färdiga på sybutiker ca 38 kr för två lappar;) Kolla in på min blogg, jag har gjort de;)....lycka till;)

Samma här, fyndade en klänning och en kort kavaj på Myrorna igår - vill bara ha mer. Hösten tror jag det beror på.

Kommentera