Jag har haft en fantastiskt fin helg. Intensiv men förbaskat, jäkla fin.

Lite besviken över bristen på tid att snoka runt på ett fjäll för att plocka svamp men sen är det ju ganska massiv älgjakt just nu det var kanske lika bra. (man kan vara förvillande lik en älg för en jaktsugen skytt trots att man varken är 1.80 cm i mankhöjd och har horn. Eller päls.)

Såhär såg helgen ut i korthet genom telefonen.


Började med att lämna kläder, som jag lånat till ett jobb, hos Fanny i hennes vintagebutik. Pratar om livet ett par timmar, kikar på lite nyinkomna smycken och pillar på alla fina saker.

Så åkte jag till Mörby för att bli upplockad av mannen min och så började vi köra mot norr. I Uppsala hittade vi en massiv dubbelregnbåge.

Fanny fick en knäpp brosch av mig som jag köpte i Indonesien (förresten, mycket dåligt med inlägg från min en månaders  rundresa i övärlden därborta. Mer?) så hon kontrade med att ge mig en lika knäpp. Torkade blommor på ett trähjärta. Gillar den skarpt.

Vi kunde inte köra så fort eftersom vi hade släp med dyrbar last. Utanför Järvsö var det vacker himmel men jag hade krupp av tråkighet.

Ärviframmesnartellöööör?

Men så kommer man fram och vaknar sedan till en dag som ser ut såhär.

Norrland kan vara det vackraste som finns stunder som dessa.

Så jobbade jag lite med illustrationer som behövde göras. En vallmo blev till exempelvis.

Men mest hängde vi inne i Åre med vänner, åt middag på min favoritrestaurang i byn, pratade svunna tider, drack cola med sugrör och tittade på fjällen, himlen och dalen.

Så var det plötsligt dags att åka hem och vi ville inte alls. Hämtade upp Mikaels båt, pratade med några ludna kossor utanför Östersund och sjöng sedan till Lady Gaga på radion i ungefär 60 mil.


Vad gjorde ni?

Skriv en kommentar

vet du? jag har hånglat och skedat och sånt i helgen. så jäla fint. bli glad för mig. puss

wow, dubble rainbow! (visst har du sett det klippet?)

Kommentera