Den svaga kaninbebisen, det vill säga jag, har inte alls ägnat dagen åt att vila utan att börja rådda på nästa jobb. Med en sked varm soppa i ena handen, telefonen i andra och mailinkorgen som ett smatterband under ett par överblivna fingrar har det arbetats med en jäkligt rolig grej. Säger inte så mycket mer nu men, det har med denna fina tjej att göra!


Men i övrigt hörrni. Jag hinner knappt med att skriva tillbaka till er fina och ni tycks inte så sugna på att skriva i kommentarsfältet. Vad gör vi åt det? Är det något speciellt ni vill att jag bloggar om? Finns det ämnen som är mer intressanta än andra? Snälla, ge mig lite feedback så ska jag lyssna. Vad ni tycker och tänker är viktigt som fan för mig!

Jag vet ju att ni läser så; spill the beans.

Skriv en kommentar

Brukar inte skriva på mkt kommentarer alls, men läser på som vanligt :-)

Jag gillar dina DIY :)

Jag tycker väldigt mycket om dina DIY...

Jag är en såndär hemsk läsare som läser massa bloggar och aldrig kommenterar, jag tänkter inte på det bara, men jag förstår hur frustrerande det måste vara för en bloggare, och jag ska försöka bättra mig :)

Jag tycker (antagligen precis som alla andra) jättemkt om att se dina DIY's och dina illustrationer, samt dina secondhandfynd. Du har en fantastiskt bra blogg, hoppas du inte tappar allt för mkt... Visa hela »

Kommentera