Nästan lika mycket som jag per automatik kikar på vad människor har på sig när jag träffar dem, lika mycket är jag extremt nyfiken i hur människor har det hemma.

Jag älskar ju själv att möblera om, fixa runt och hitta nya grejer till lägenheten så att se hur andra har det hemmavid är ofta på samma nivå som att kika i någons garderob.

Min och Mikaels lägenhet får ni se lite då och då och den går ju i ett ganska bohemiskt tecken med mycket färg, exotiska detaljer och inslag från olika resor.

Dock drömmer jag ofta om ett helt hus där jag skulle inreda vilt mellan olika stilar. Några som inspirerar mig lite extra just nu är dessa två:


Skogskojan levererar precis det där som jag själv hade när jag bodde med en kompis. Knäppa små saker, egenhändigt pyssel, lekfullhet i överflöd och mysighet som tagen ur en film man vill vara med i. Jag älskar 70-talsinfluenserna och de tunga textilerna tillsammans med de ljusa väggarna. (och så har de samma väggur som jag!)

Bonjour Vintage har det där milda, lugna och stillsamma som jag ibland så himla gärna vill ha hemma. Ljusa pasteller, mängder av vitt och mycket ljus utan att det för det blir det minsta tråkigt. Det är det bästa ur Pippi Långstrump, en vintageaffär och ett inredningsmagasin komprimerat i ett.

Skriv en kommentar

åh, vilket underbart inlägg! jag är helt besatt av bostäder och andras hem, älskar att gå på visningar och läsa annonser och vara inne på inredningsbloggar.

och gällandes det du skrev på min blogg: det var så himla roligt, för jag känner precis samma sak! det är som om den där kullen väcker någon sorts längtan efter att bara springa, springa, springa från barndomen, haha!

Det är ju så otroligt kul att se hur folk bor! Dessutom avslöjar det rätt mycket om personen =)

Kommentera