Jag kan börja med att ursäkta för konstiga bilder som är åt ungefär alla håll förutom de som de ska vara åt. Men jag vill ändå lägga upp dom så ni får se liiite hur fint det var när jag och Natha var på galleri igår!

 

galleri Talent ställer unga, nya och lovande konstnärer ut sina verk i en salig blandning utav uttryckssätt, material, stilar och former. Allt ifrån små pins till affischer, handbundna skrivböcker och knäppa tavlor. Jag älskade ungefär varenda centimeter och tänker mig att Sandra skulle gjort densamma!

Har tyvärr inga namn eftersom det var alldeles för trångt för att stå och plita ned på en papperssnutt men är ni nyfikna så gå in på deras eminenta hemsida eller helt enkelt, gå dit och kika själva! Kocksgatan 23 är adressen.

1. Affisch med siluetter av bra djur. Vill ha den bredvid min universala mataffisch i hallen. 2, 3, 4. Varför inte köpa små set med stämplar från din favoritstad? 5. Hötorgskonst med inslag av dystopiska apor. Älskar't. 6. Så fin på riktigt. Förlåt för dålig bild. Men det är monstertvillingar. 7. Vykort med bra grejer. 8. Pixliga fåglar att tycka om. 9. Numrerade, och alltså i begränsad upplaga, screentryckta affischer. 10. Är som vanligt en sucker för bra belsyning.

Skriv en kommentar

tycker den med aporna ser helt och håller exceptionell ut.

Kommentera