Tänkte bjussa på lite 'bakombilder' från i förra veckan då vi hade en liten plåtning på Elite. Följer man mig på Instagram så har man sett en smula av detta. Instagram är ju nämligen med mig i jobb såväl som på ICA när jag handlar frukt, ungefär.


Jag och Ida, fotografen och min bästa jobbkumpan, ville göra en ganska så maskulin grej och jag hämtade därför inspiration i, inte så otippat, YSLs arkiv med fokus på le smoking och i de klassiska la garconnens attribut. Och så en gnutta Annie Hall på det.

Såhär såg dock hår och makestatusen ut:

Inspirationen fann fantastiska My i filmen "Water for elephants". Vackert lagt hår med Marlene Dietrich-känsla och en mild make med fokus på en mörkare läpp.

Och lite såhär såg det ut när makalösa Gabriella rörde sig framför kameran. Älskade denna tjejens förmåga att röra sig så naturligt och okonstlat. Vi plåtade ju mitt inne på Elites kontor bland människor och ringande telefoner men Gabriella levererade  varje sekund.


Sådär såg det ut genom min telefon mitt i klädbyten, fix med detaljer och tjatter med Ida om våra idéer. Gud vad jag gillar att jobba med den tjejen! Och My och Gabriella för den delen!

Lite mer av slutresultatets bilder kan ni få se en annan dag.


Foto: Ida Bobbo

Styling: Kajsa Tengvall

Make up och hår: My Emilsson

Modell: Gabriella H

Skriv en kommentar

Snygga bilder!

Kommentera