God jul!

Vilket märkligt år! Som med allt annat blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss för våra ambassadörer. Ett år med inställda event, middagar och träffar. Nu nalkas julen och i år är vi hemma mer än någonsin. När ensamheten blir såhär påtaglig är det extra viktigt med ett community, en plats där vi kan känna gemenskap. Vi vill tacka alla medlemmar som har delat med sig av recensioner och bilder under året. Även om man kanske inte har besökt så många nya ställen under året, har platser, butiker och caféer fått recensioner och kärlek av er. Recensioner är också ett sätt att bidra och stötta verksamheter i dessa svåra tider. Fortsätt att skriva och dela bilder från dina favoritställen!

Några som har varit extra aktiva i år är våra ambassadörer, och vi vill därför ge dem lite extra kärlek genom att bidra med julstämning och även se till så att de har något att göra såhär i slutet av året.

Det finns ingenting som kickar igång känslan som riktigt gott fika. Förra årets vinnare i Stockholm bästa saffransbulle, Bröd & Salt är självklart med.

Dags att vara lite kreativ! Vem gör den snyggaste Baileys-renen? Själv brukar jag tycka om att ha Baileys i kaffet, men efter att ha kikat på flera recept så blir det garanterat en milkshake nästa gång. Håll utkik på vår Instagram för att se hur ambassadörerna pyntar sina chokladrenar.

Ett enkelt sätt att skapa lite mysig julstämning är såklart att även pynta fötterna. Svensk husman som fångar upp alla våra högtider, har kittat oss med strumpor för julen. De ligger även steget före och gör oss redan nu redo för nästa stora dag i början på 2021.

Därefter är det dags att krypa upp i soffan, för Viaplay bjussar på julfilm! Eller så sparar man kanske den till mellandagarna, när filmtittande är extra mysigt. Det går även bra att hyra film om man inte känner för att bli medlem. Vad sägs som en gammal goding eller ett filmmaraton? ”Sagan om ringen”-triologin eller ”Ensam hemma” kanske?

Vill du också bli ambassadör för Thatsup? Allt du behöver göra är att vara en aktiv medlem. Läs mer här.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Ida Berzén och hela Thatsup

   

Skriv en kommentar