Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bröd & Salt Sankt Eriksplan

3,3
6 betyg
Redigera Bröd & Salt Sankt Eriksplan

Användarbilder på Bröd & Salt Sankt Eriksplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bröd & Salt Sankt Eriksplan av Mimmi S.
  • Bild från Bröd & Salt Sankt Eriksplan av Ida B.
  • Bild från Bröd & Salt Sankt Eriksplan av Ida B.
  • Bild från Bröd & Salt Sankt Eriksplan av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2019

Kaffe älskare är man och kaffet här är kanon gott med djup och rund smak. En kanelbulle till som har bra kanelsmak, mjuk i mitten och super knaprig och god på utsidan. Perfekta stället för en fika där eller take away!

Stället är stort, ö... Visa hela »

4 apr 2019

På St Eriksplan har man verkligen steppat up, utöver de goda fikabrödet, grym frukost och salladsbaren som får andra att blekna, så har de även (äntligen) ordentligt porslin. Jag tycker alltid att det är tråkigt att äta och dricka på engå... Visa hela »

Listad i: Frukost
11 mar 2019 · Uppdaterad

Bröd & Salt slår sannerligen på stort och smäller upp en av Stockholms snyggaste cafélokaler. Denna har givetvis kvar sin klassiska look men sticker ut en aning tack vare den stora "ön" som de har i mitten av lokalen. Denna skapade också en ovanl... Visa hela »

31 maj 2019

Otroligt dålig service, andra gången av två möjliga. Jag kommenterade till tjejen i brödbutik-delen att hon tog andra kunder före mig, varpå hon hämnades kritiken genom att hålla det köpta brödet så långt bak som möjligt ba... Visa hela »

23 jan 2020

Tog mig genom sista året på universitet med hjälp av Bröd & Salt St Eriksplan. Man kan plocka ihop sin egna sallad och det finns gott utbud av grönsaker, dressing, rökt lax, räckor, rostbiff osv.. Sedan är deras bullar to die for! Många sittplatser.

22 nov 2020

:( 100 spänn för en söttorr scone, stentorr lussebulle och en kopp silverte. Besviken. Köp aldrig scones här. Bullen hade kanske bara sett bättre dagar, den var nog god från början och tet har väl stått för länge och tappat smaken. Men sc... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.