Steam Hotel i Västerås är en destination för alla som letar efter något spektakulärt. Den K-märkta industribyggnaden vid Mälarens strand erbjuder 18 våningar upplevelser för kompisgäng, romantiska par och företag. Förutom 264 hotellrum kan man ta del av restauranger, barer, en takterrass, ett stort spa och konferenslokaler i industrichic stil.

Visionärerna bakom bland andra Falkenberg Strandbad och Ystad Saltsjöbad har förvandlat ett gammalt ångkraftverk vid Mälaren till Steam Hotel. Hit hittar såväl romantiska par som kompisgäng och kollegor för att bo, äta och umgås. Hotellrummen är inredda i en industri-romantisk stil med råa material och ombonade inslag som återkommer genom hela byggnaden. Huset rymmer även livliga restauranger, barer, terrass, pool club och mycket mer. Här ska man få en helhetsupplevelse och känna sig som hemma.

Den som vill äta och dricka hittar bland annat en fusionrestaurang på 18:e våningen, flera olika barer och en pool club med spa-upplevelser och drinkar. Här finns såväl inomhuspool som utomhuspool, bastu, relaxrum och mycket mer. Hotellet har även ett "power house gym" med allt som behövs för att träna hela kroppen. Vill man roa sig bjuder Steam Hotel på mängder av aktiviteter såsom shuffleboard, bio, karaoke och golfsimulatorer. De arrangerar även underhållning som standup och improvisationsteater.

För företag erbjuds mötes- och konferensrum som kan kombineras med övernattning, mat, aktiviteter och andra upplevelser.

Användarbilder på The Steam Hotel Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från The Steam Hotel av Ida B.
  • Bild från The Steam Hotel av Ida B.
  • Bild från The Steam Hotel av Ida B.
  • Bild från The Steam Hotel av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 nov 2022

2 jan 2023

29 dec 2022

14 dec 2022