Mr. Mango Streetfood

inga betyg
Restaurang med streetfood
Hemsida
Instagram
Mr. Mango
inga betyg
Hemsida
Instagram

Efter över 20 gemensamma år i branschen bestämde sig vännerna och kollegorna för att starta eget. Resultatet blev en foodtruck och så småningom en fast lunchrestaurang där många av rätterna innehåller mango.

Snacket startade redan 2012, men det var under 2019 över några glas vin som de gjorde slag i saken och drömmen blev till verklighet. Så småningom stod de med en foodtruck som de turnerade land och rike runt med, på festivaler och evenemang, och serverade streetfood med ett kanske litet oväntat inslag: mango. Några månader – och många festivaler – senare öppnade de sin fasta lunchlucka på Sigurdsgatan 25.

Som namnet skvallrar om innehåller många av rätterna alltså någon form av mango, exempelvis picklad mango, mangoraja, mangosalsa eller mangochutney, något som uppskattats landet runt. Välj bland nachos, sallader, tacos och andra läckerheter, och skulle det finnas plats kvar för dessert efteråt kan du avsluta med en mjukglass.

Utöver den fasta lunchluckan på Sigurdsgatan turnerar de fortfarande med foodtrucken och du kan hitta deras mat på några av landets största evenemang, som Brännbollsyran, Sweden Rock och Way Out West. Är det du själv som arrangerar något, exempelvis en festival, företagsfest, bröllop, 50-årsfest eller examensfest? Då kan du boka dem. De räds inte ens att komma till skilsmässofester, enligt utsago. Söker du en heltäckande lösning har de också kontakter inom underhållning, dj, ljud och ljus.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Mr. Mango Användarbilder

Recensioner av Mr. Mango

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Mr. Mango Streetfood!