Förutom att ni kan fortsätta peppra frågor och dylikt (och kommentera!) så kan ni ju också få kika på lite annat smått och gott en lördag som denna. Jag sitter nämligen hemma och jobbar jobbar jobbar framför datorn under tiden solen skiner. MEN. Jag peppar med vitt nagellack (H&Ms 'Why not?' i tre lager) som Altewai.Saome inspirerade till på sin visning.

Har jag nämnt att jag helt spontant i söndags skaffade mig ett svall toppat med ur havsdjupen-blått hår? Bättre bilder kommer.

Och jag kan avslöja att min DIY-serie kommer få ett bättre, finare och framförallt större format i en tidning snart. Första plagget ut ser vi ett 'öra' på här!

Skriv en kommentar

Åh, Kajsa! Vilka underbara toppar! Kan man få lov att se en lång Kajsafläta med färg längst ned?

oj, galet hår, snyggt!!

gilla gilla gilla!!!!!!! åh, längtar efter att få se fotona!

Åh fint hår! jag är helt kär i färgglada toppar just nu, men tråkigt nog funkar det inte riktigt med min frisyr jag har nu... Kram

Åh så fint håret var! Jag hade blå lugg ett tag, så fint, men så jobbigt att underhålla.

Söt! :)

Hej lilla kajsa!
tänkte bara säga att jag har följt din blogg ganska länge och nu även stylisterna. ville bara säga att jag tycker att din blogg är insperarade. vi kände varandra en gång itiden när vi var små och inte alls tyckte om varandra. men jag vill ändå säga det att oavsett vad vi tyckte om varanda när vi var små så verkar det som om du har uttveklats som människa på mer än ä... Visa hela »

· Svar till Elin

Men men men! Vilken Elin är du? Rannsakar mitt minne intill galenskap för att komma på vilken Elin som jag inte kom överens med när jag var yngre, Ååååh. Men tack för de fina orden. De värmer verkligen!

Shysta bananer! Det låter jättehäftigt!

hih, hur fint som helst.

Åh! Ser skitfint ut! Mer bilder mer bilder mer bilder!

gick i samma klass ^^ men som sagt det var bara det jag ville säga och att din blogg faktiskt är en av dom bättre jag läser, då den är både rolig och inspererande och inte så himla jag-vill-bli-känd-genom-att-prata-strunt-blogg. Utan mer spännande-det-där-vill-jag-nog-prova-blogg^^!

Kommentera