Glöm inte att ni kan fråga, undra och tycka till om allt ifrån det mesta ni är nyfikna på med Stylisterna såväl som vad som önskas mer utav här!

Illustration, flera år gammal som jag ritat.


Fredagen har ägnats åt att försöka tampas med ett hysteriskt, kaotiskt, diaboliskt Stockholm som under natten drabbades av två dm fruktansvärd fimbulvinter. Ack och ve.

Småroligt ända tills jag insåg att all busstrafik var inställd och jag inte kom av ön. Taxi gick inte att få tag i och jag hade två intervjuer, + plåtningar, inbokade. Fick tillslut lifta en bit och sedan gå sista biten till Ropsten innan jag pulsade fram i ren 'Barnen på Frostmofjället'-anda till första stoppet. Resultatet av dagens jobb får ni se inom en snar framtid.

Skriv en kommentar

extra skönt att bo i paris när man läser sådant här... kom hit och hälsa på vettja!

åh ja vi e kassa på att kommentera. var ju en stor kommenterare under blogg.se tiden. men vad hände?! du har iaf fortfarande världens härligaste och inspirerande blogg! och du e så grym i stylisterna.
kram på dig kajsa!

Lifta?! Inte stå på trottoaren med tummen framme och hoppa in i en främlings bil hoppas jag! :)

· Svar till Cecilia

Nja. Eller jag skulle göra det. Men en tant och en farbror saktade in och undrade om jag ville åka med. De hade redan plockat upp en annan tjej.

Åh, jag har ju massor av frågor jag skulle vilja ställa.

Vilka slags bloggar läser du helst?

Är du framgångsknarkare? Som liksom aldrig riktigt blir nöjd mer än en stund (anledningen till att jag frågar är nämligen att jag är en själv).

Du har bloggat ganska läge? Hur tycker du att klimatet har förändratsi bloggvärlden på den tiden du bloggat. Saker som är sämre/bä... Visa hela »

Alltså bortsett från att all busstrafik till norrort var inställd pga halka insåg jag när jag skulle hem nu ikväll att tunnelbanan mellan tekniska och mörby ersätts av bussar mellan fredagar 22.00 tillochmed söndag under ett antal veckor, fml

sthlm på vintern alltså. Extremt väder har en helt annan betydelse här söderöver.

Vilken tur att du kom fram, jag gjorde misstaget att ta genvägen (läs senvägen) genom skogen. Men fram kom, efter ett träningspass med höga knän.

Hej!
Enda anledning att jag ser på stylisterna är för att du är med! För mig är du mest äkta och intressant! Vet inte om du kommer ihåg mig, men du har kommenterat ett par gånger på min blogg för längesen och jag på din när du var på blogg.se
Sedan din flytt hit till whatsup har jag tappat bort dig lite grann, samt så bloggar jag själv knappt längre, vilket också resulterar att jag lä... Visa hela »

Åh, jag upptäckte att jag tom har kvar en länk till dig på min blogg (:

Kommentera