Jag har legat i badkaret i två timmar och funderat på bloggen. För tillfället har jag alldeles för mycket att göra (typ uppfylla mina drömmar yrkeamässigt) för att orka med allt detta hat. Därför har jag valt att göra det jag aldrig trodde att jag skulle behöva. Nu kommer alla kommenterar som skrivs godkännas av mig innan de publiceras. På så sätt får jag förvisso se dem men jag väljer vem av er som får spy skit på mig. Jag hatar att göra det men vet ni, för att att jag överhuvudtaget ska vilja fortsätta blogga gör jag det. För min skull.

Jag försökte förklara hela grejen med programmet och dess snedvridenhet men vissa tycks ändå inte förstå. Läs igen vettja men fattar ni fortfarande inte, tja ert problem. Jag kan inte förklara det mer tydligt.


Nu drar jag till en studio i stan för att prova kläderna på modellerna inför imorgon.

Pics. Marcella Mravec.

I tisdags var jag på H&Ms presskontor och drack lite te, snackade med det trevliga folket som sitter där och jobbar och gjorde det jag var där för att göra (även om det alltid uppskattas från min sida att prata kläder och dricka te) nämligen plocka kläder till morgondagens plåtning.


Hittade en massa godbitar från H&Ms olika kollektioner och avdelningar och insåg att jag för första gången på länge hade ett sug efter att köpa nya kläder. Alltså sådant som inte är second hand eller vintage. Nu vet jag inte om det var för att det var en jovialisk färgskala med mönstermixar uppblandat med dekadenta snitt och tyger som gjorde mig lite vårrusig i huvudet men jag tror starkt på H&Ms vår och sommar.


Pillade lite på Fashion Against Aidskollektionen och måste säga att det var vad jag gillade minst. Den förra var otroligt festivalhärlig och jag gillar att den som kommer är androgyn på så sätt att den är tilltänkt att vara helt och hållet för både killar och tjejer. Men oh, en mjukisdräkt á la One Piece? Nej H&M, nej. Och plastpåsen á la Jil Sander. Den gula är kanske snäppet finare än originalet men vad tycker vi egentligen om rakt i nedstigande led copy cat-ing?

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag rycker på axlarna eller vill rynka ögonbrynen.

Helt okej men inte mer än så.

Skriv en kommentar

Helt rätt Kajsa. Det finns ingen anledning för folk att spy galla över en person de inte ens känner. Det finns ingen anledning för dig att ta emot det. Livet är för kort och man bör må så bra som möjligt så ofta man kan, och det är svårt när folk är elaka.
Kram!

HM har verkligen hur mycket fint som helst nu. Jag har varit tvungen att hejda mig många gånger.

Jag tycker att det låter som en klok idé. Det med kommentarsgranskningen alltså. För att bloggande ska vara kul krävs det att det hålls en god ton i kommentarsfälten. Och du förtjänar verkligen inte den orättvisa skiten folk verkar hälla över dig. (Inte för att jag tycker att någon förtjänar det, men du fattar...) Du är grym, Kajsa. Asgrym!

jäkla människor alltså! you go girl! hejar alltid på dig ska du veta!!!!!!

Jag är så glad för din skull att det rullar på med din karriär! Du gör helt rätt i att foka på det och om det så krävs, sålla bort onödiga människors galla! Kram!!

Kollade precis på senaste avsnittet, har inte kommenterat nåt om Stylisterna förut men din styling var verkligen jättefin :)

Hej Kajsa! Ville bara säga att jag tycker att du är grym. Följer Stylisterna bara för att du är med, och hejar på dig! Du inspirerar mig att göra min egen grej, och inte rätta in mig eller klämma in mig i en alldeles för trång mall. Himla tråkigt med kommentarerna, men försök att fokusera på det goda istället, svårt men viktigt. Kul att det verkar gå så bra för dig med alla uppdrag! Heja! K... Visa hela »

åh, det är så synd att den åtgärden ska behövas tas till. Det är så synd att du ska behöva ta emot en massa skit som är så orättvis och orätt. Det är så synd att du ska behöva må dåligt genom bloggandet när det bara borde ge glädje, inspiration och konstruktiv kritik. Jag känner dig inte Kajsa, men jag önskar att jag gjorde. Kram!

Hängslen och livrem känns helt rätt! Heja vår och heja kajsa!

chip!

Det låter fint tycker jag. Låt inte det här ta död på din inspiration att blogga, det vore tråkigt tycker jag (och många med mig).

Hej Kajsa! Jag har till och från kikat in på din blogg och tycker du har en himla fin och skön stil. Nu drog jag igenom några avsnitt av Stylisterna och förstår verkligen inte varför alla reagerar så häftigt. En viss vinkling, javisst, men herregud! Att skriva såna kommentarer som du fått..Tycker du verkar vara en rolig,härlig och fin människa som jag gärna hade varit vän med.

det är supersmart att godkänna kommentarerna innan de publiceras. så man får välja själv vad man vill ska publiceras! :)

Hej Kajsa, Jag tycker du är jätte duktig av det som har visats i Stylisterna. Men jag bara undrar vad det är som Victoria har gjort dig? Du hoppar på henne i varje avsnitt, det är ju juryn som är juryn och inte du som ska säga att någon borde ha åkt ut för längesen. Men du förtjänar verkligen att vara kvar!
Kram

Livet är för kort för att vara arg och ledsen. Tycker du gör helt rätt. Har kikat igenom kommentarerna och jag tycker det verkar som att ingen av de som skriver taskigt till dig har läst ditt inlägg om hur tv vinklar dig. Som nu i sista avsnittet jag såg så var det ju fler än du som uttryckte sina åsikter, moral-tanterna (troligtvis inte så gamla dock) som kommenterat här tidigare måste ju ha fått tuppjuck och lö... Visa hela »

du är ju grym! såg ett avsnitt av stylisterna och tyckte genast att du var den enda som hade en intressant och personlig stil (och inte såg ut som en klon av fahrman-systrarna, inget ont om dem). din blogg ligger numera under favoriter!

Kolla in MAC kollektionen som stöder kampen mot HIV/aids

Kommentera