Mister French

4,0
1 betyg
$$$
Fransk restaurang
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Mr French
4,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Mister French, eller “Fransken” som krogen kallas i folkmun, har sitt säte i Stockholm men har ynglat av sig med en krog även i Åre. Här serveras cocktails tillsammans med medelhavsinspirerade och franska rätter i praktfull art deco-miljö.

Lyft blicken på Åre torg så ser du Mister French, restaurangen och cocktailbaren som bjuder på såväl afterski och brunch till livlig dinner club och lounge. Det moderna brasseriet kretsar kring det glada 20-talets Gatsby-anda med cocktailbar och öppet kök. I köket tillreds rätter som har basen i det franska köket, gastronomiskt anpassat efter fjällvärlden.

I baren serveras såväl klassiska cocktails som nytänkande varianter, tillsammans med alternativ dryck och snacks att komplettera upplevelsen med. Här är ledorden innovativt arbete, känsla och passion, allt för att skapa en inbjudande plats med utsikt över byn.

Nattklubben, Club Chambre, må vara av det mindre slaget, men gör trots det ett stort avtryck i Åre. Här kan man dansa till livespelningar och dj:s, där volymen höjs vartefter kvällen lider och skapar en festlig stämning efter långa dagar i backen. Ute i loungen hålls också krogens version av afterski, kallad Après-Ski, där krogens egen resident dj Björn Salomonsson står vid spakarna och sätter rätt, franska stämning på kvällen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Mr French Användarbilder