Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Här är nya Under Bron – "inte ens säkra på att ni kommer känna igen er"

Fredagen den 11 februari är det premiär för "nya" Under Bron som har förändrats gällande både lokal och upplägg. När planerna lanserades i september 2021 utlovades "nattens första superklubb" så jag passade på att ställa några frågor till gänget bakom klubben (Destiny Rainey, Johanna Schneider och Hannah Prescott) för att kolla vad det hela handlar om.

Hur mycket kan ni säga om de nya lokalerna, och vad som gör den "nya" klubben unik?
– Vi har alltid bjudit på något nytt inför varje säsong, men den här säsongen är vi inte ens säkra på att ni kommer känna igen er. Den lilla grottan har blivit det stora svarta hålet. En helt ny dimension för en ny generation nattfjärilar. Förutom lokalerna, så har vi satsat på lokala crews och dj:s som får göra takeovers vilket gör varje kväll unik. Fokuset på musiken lutar åt en mörkare era till skillnad från Trädgården.

Berätta lite om de olika dansgolven.
– Det kommer finnas tre dansgolv där alla golv urskiljer sig från varandra. Vi vill nå en bred publik men samtidigt behålla kvaliet i musik och upplevelse. Alla rummen har sin egen vibe och känsla, och vi har anpassat så att koncepten passar in på det golvet man spelar. Allt från basmusik i röda rummet till house och techno i klubben, även växthuset kommer få ett roligt golv med "hemmafest-känsla".

Kan ni droppa några av de elektroniska klubbarna som kommer att köra? Och kanske några andra också
– Hypnotic woods, Ljudtendens, Northern Electronics, Kiosk, Polari men även nya klubbar som Embassy, New Planet, Gosh!, Susi tain, Storkenland, Mental, Closer to underbron och det viktigaste av allt: Night Time Sessions. Några av de andra är bland annat Rnb Klubben, The Connect, Safi Club och Sås Crew.

Premiärhelgen 11-12 februari går under namnet Under Bron: New Beginnings. På fredagens klubbgolv spelar Dorisburg, Anna Kohlin, Prescott b2b Dj Døden och Clap Clap Club, och på lördagen spelar Beniwasta, Åke Falk, Vanilla och Mamba. För kompletta lineups och mer information se Facebook-evenemanget.

Under Bron kommer sedan att hålla öppet varje fredag och lördag, och som vanligt är det öppet till klockan 05.

Tack för att du läser! Följ mig även på Instagram och Facebook, och spana in mitt andra projekt Dansmusikpodden.

Skriv en kommentar