Krönet

4,1
7 betyg
Restaurang
Bar med vacker utsikt
Krönet
4,1
7 betyg

Krönet bjussar på en av Visbys vackraste utsiktsplatser. Både mat och dryck är influerade av Medelhavet, och många kommer hit för att dricka sangria och äta tapas.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
7

Recensioner av Krönet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Extremt härlig uteservering man inte vill gå ifrån en fin sommardag. Fräscha drinkar, trevlig personal och god, enkel mat.

Listad i: Visby

Bästa solnedgången i Visby som med ett glas sangria/spritz ger 5🌟. Maten är numera tapas som är skapliga (3/5) men inte huvudattraktionen här.

·

Tyvärr saknar nya krönet det gamla krönet hade. Utbudet är i stort sett det samma men känslan är inte kvar.

Tidigt på säsongen är Gotland och Visby ganska dött, många har inte öppnat upp. Vi blev rekommenderade av vårt hotell att prova Krönet som nyöppnat 4 dagar tidigare med nya ägare. Alltså, så bra! Här drinkar man och intar tapas. V...

Vill ge Krönet 3,5 stjärna. Tre stjärnor avser maten för det var både högt och lågt. Vissa tapas var vällagad och goda medan vissa bör de ta bort från menyn. Jag har aldrig förstått grejen med svart aioli till pulpo, det ser inte frä...

På den här restaurangen är det utsikten som är i centrum och den är bäst i Visby! Maten är tapas och den dricks med fördel med en kanna sangria. Otroligt trevliga och glada tjejer som serverade oss. Jag går med en härlig känsla i kroppen hä...

Magisk utsikt! Lite seg service, men god mat/snacks! Är det fint väder är det alltid mycket folk och svårt att få plats. Men absolut väl värt ett besök pga utsikt..

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,1
7

Representerar du Krönet?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Krönet?

På Krönet serveras bland annat:

  • Tapas

Har Krönet uteservering?

Ja, Krönet har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Krönet?

Krönet ligger på Adelsgatan 41, 621 57, Visby. I närheten ligger Stora torget, Visby.