Daniel Craig kommer att fortsätta vara Bond i två filmer. Ryktet säger att han därefter blir utbytt (om det är hans eget val eller andras vet jag ej). Jag är inget stort Bond-fan och tycker att de varit för sexistiska samtidigt som de inte varit tillräckligt spännande och intressanta för att jag ska bry mig nämnvärt. Men så kom "Casino Royale" där karaktärsskådespelaren Daniel Craig bytte plats med den tråkiga Pierce Brosnan och filmerna blev plötsligt bra, inte minst senaste ”Skyfall”. Daniel Craig lyckas, i rollen som Bond, både vara stark och svag (psykiskt som fysiskt) – han blir mänsklig samtidigt som han är Bond med stort B. Jag sörjer dock inte att Craig antagligen inte kommer fortsätta som Bond eftersom jag är sugen på att se honom i andra typer av roller som i hans tidigare karriär (exempelvis i fina "The Mother").

Vem som blir nästa Bond är den stora frågan. Såhär ser betting-listan till Ladbrokes ut, där Idris Elba toppar följt av Michael Fassbender och Tom Hardy. Även Sam Worthington, Henry Cavill och Damian Lewis finns med på listan. Det är väldigt många intressanta namn här hela bunten, förutom Sam Worthington (har sett honom i för lite för att kunna uttala mig) och Henry Cavill (har nog aldrig sett honom i något).

Fassbender vs. Elba


 

Fassbender, Elba, Hardy och Lewis är fyra fantastiska skådespelare och särskilt den förstnämnda skulle lyckas med både den råa, kalla stilen men även ha charmen och utstrålningen för att axla rollen. Men frågan är om jag vill ha Michael Fassbender som Bond för då får jag ju inte se denna karaktärsskådespelare visa sin bredd i andra filmer? Roligast kanske vore om Idris Elba blir vinnaren, det blir i så fall första gången som en mörkhyad skådespelare axlar rollen som världens mest kände underrättelseagent. Det vore på tiden!!

Andra namn som jag skulle ha med på min lista är Jude Law och Clive Owen.


Vilka namn finns på din lista?

 

Sponsrat inlägg

Skriv en kommentar