Här kommer lite fler bilder från Hem & Villamässan igår. De flesta från Elle Interiörs utställning gällande trendtemat Nära Naturen: Trädgårdsfrossa - Ekologi - Naturlig inredning - Älskade trä - Färgskalor - Det personliga uttrycket. Det jag gillar bäst med den naturliga trenden är att den inte behöver vara helt "torr och trist" utan gärna får lysas upp med metaller som koppar och guld som ger värme till miljöerna. Vill du vara trendigast i stan? Införskaffa följande: En brunbeige skinnfåtölj tillsammans med en grovstickad grå pläd, belysning och köksattiraljer mm i koppar, bord och stolar i svart och obehandlad björk och en renfäll vid din säng. Snyggt va!

Foto: Erika Norberg

Skriv en kommentar

Hej Erika! Kan gilla den där stilen också så fint. jag är dock inne på det slottsinspirerade mer och hittade din artikel om det! jag undrar om du kan berätta var man får tag på gardiner med slottskänsla, stora tunga, vacket gammeldags mönstrade i sammet eller annat. mycket tacksam för svar ***

~Lycke

Hej! Jag brukar kika in i små butiker som tapetserar möbler och syr upp gardiner, tex Södersitsen på Södermalm i Sthlm. De har ofta tyger av det lyxigare slaget. Annars har Designers Guild mycket fina tyger. Googla för att hitta återförsäljare. Man kan även söka på vintagegardiner. Då hittar man ofta fina gamla gardiner som med lite tur kanske tom suttit upphängda på ett slott :)

Söt gosebjörn:)

Jättesöt :)

Kommentera