Supper Åre

4,0
4 betyg
$$$
Cocktailbar
Sydamerikansk restaurang
Hemsida
Instagram
Supper
4,0
4 betyg
Hemsida
Instagram

Supper känner du kanske igen från Stockholm och Visby. Denna sydamerikanska restaurang och bar är ofta välbesökt under högsäsong. Här är det puls, och hög ljudnivå. Bakom baren spelas festlig musik medan bartenders skakar högkvalitiva cocktails med spännande smaker.

Föreslå ändringar

Recensioner av Supper

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 mars 2023

Supper Åre är precis lika bra som i Stockholm. 6 olika rätter gick vi igenom och alla var faktiskt riktigt bra, men vi alla dog av sötpotatis pommes med pecorino och koriander.

22 juli 2022

Goda drinkar och smarriga smårätter. Hit går jag helst med vänner för en trevlig kväll. Framåt småtimmarna kan det bli livat, festligt ställe. Uteserveringen på sommaren är en av Åres mysigaste, även nattklubben i källaren ä... Visa hela »

11 sep. 2023

Här hade jag en mycket trevlig födelsedagsmiddag, konceptet är sharing rätter. Tillsammans delade mitt sällskap (6 personer) på 7 olika rätter som en mycket duktig tjej i serveringen hjälpte oss att plocka ihop. Godast på menyn var maiz à la pari... Visa hela »

26 nov. 2023