En hel vecka döpt i öl - GBG Beer Week 2017

Under en hel vecka hyllas Göteborg som ölstad. För så har staden benämnts, tack vare den stora förkärlek till den hummledoftande brygden som lever här. Mellan 17-25 mars bjuds du in till en stor mängd olika event, provningar och beer makers dinners runt om i stan, där det hela når sin kulmen under En Öl & Whiskeymässa.

Att Göteborgarna älskar öl är ingen hemlighet. Känslorna är så varma att öl-entusiasterna Fredrik Berggren (redaktör för BeerSweden) och Petur Olafsson samt arrangörerna bakom En Öl & Whiskymässa under en trip till Denvers Great American Beer Festival, kom fram till att en liknande hyllning även borde finnas i Göteborg.

Under en hel vecka i mitten på mars drar alltså GBG Beer Week 2017 igång och avslutas under En Öl & Whiskeymässa på Svenska Mässan 24-25 mars.

På ett flertal krogar, bryggerier och barer bjuds det in till en mängd spännande, läro- och smakrika events. Häng med på en gigantisk ölprovning tillsammans med Rådanäs Bryggeri på John Scott's Palace, besök Spike Brewerys smakbar eller testa Steampunk Bar's Beertails. Schemat under ölveckan är späckat och fylls dessutom på med nya aktiviteter varje dag fram till starten.

Håll koll på allt som händer med hjälp av Beer Week Gothenburgs egen app. Ladda ner den här.
Läs mer på GBG Beer Week.