Ett eget spa alldeles för dig själv

Avkoppling och relax stavas ofta spa, vilket lockar stressade arbetsmyror såväl som nyförälskade par och kompisgäng. Men visst hade stunden blivit om möjligt ännu mer avstressande om ni hade en hel spaanläggning för er själva? På Le Lounge Spa får ni en helt privat upplevelse med bara fiskarna som sällskap.

Beläget en bit från Göteborgs citykärna, i nybyggda lokaler, hittas Le Lounge Spa – en anläggning som vill erbjuda sina besökare en stunds rofylld spaupplevelse utan att dela den med andra gäster. Idén till Le Lounge Spa började för ett par år sedan då Hinas, kommunikatör och pressansvarig på till anläggningen, efter flertalet besök på mindre spa-anläggningar saknade ett bredare utbud.

– Vi vill erbjuda våra kunder olika variationer och upplevelser med vårt spa. Idag har vi bubbelpool, IR Bastu, solarium, fiskpedikyr, kamin med solsäng och en lounge. Det vi vill erbjuda våra gäster är något unikt eftersom de har tillgång till hela anläggningen utan att dela den med andra vid sitt besök, berättar Hinas, på Le Lounge Spa.

Många av besökarna på Le Lounge har något speciellt att fira; en födelsedag, en bröllops/förlovningsdag, möhippor, företag eller vänner som helt enkelt vill träffas genom en trevlig aktivitet tillsammans.

– En av de mer populära stationerna i vårt spa består av två akvarium innehållande 200 Garra Gurra-fiskar som äter död hud. En förenklad pedikyr kan man säga, som kan upplevas väldigt avslappnande, säger Hinas.

Vid ett besök på Le Lounge Spa finns möjlighet att boka ett av anläggningens flera paketlösningar. Romantique eller Prèsidente är två av uppläggen där det förstnämnda ger en romantisk inramning med ballonger och rosenblad i lokalerna. Gästerna serveras tårta, champagne, fruktfat och har tillgång till fri bar (alkoholfritt). Bokar man istället lyxpaketet Prèsidente bjuds man på hemgjorda lemonader, välkomstdrink, kakfat med bland annat gifflar, tårta, mousserande, fruktfat och den fria baren (alkoholfri).

Boka din privata spaupplevelse här.