Internationellt kända tatuerare gästar Unikum Tattoo

Tatuerarna på Unikum Tattoo ligger inte på latsidan. Nyss hemkomna från en stor tatueringsmässa i Leeds fortsätter gänget att ha ett späckat schema på salongen. Under sensommaren gästas Unikum av flera stora internationella tatuerare.

I augusti har den som vill gaddas av välkända artister inom tatueringsvärlden tur. Unikum Tattoo gästas av Pepe, som vanligtvis jobbar i Chile och främst kör tatueringsstilen new school, Mariano, som tatuerar i flera olika stilar samt Pakarataka, som kör stilen Moron. I september kommer Dimitris Steiger, som jobbar med gråskala realism, och Matyas Halasz, som främst kör en personligt utvecklad stil av cartoon på besök till Unikum. Alla gästtatuerare är mycket populära internationellt och den som är sugen på att bli gaddad av någon av dem under besöken i Göteborg kan boka en tid direkt via Unikum.

Även de fyra tatuerare som utgör Unikums kärna är en upptagen skara. Väntetiderna är långa, men i augusti får den som snabbt vill ha en gadd signerad Unikum sin chans - gänget kommer nämligen till Way Out West. Under hela festivalen finns Unikum på plats på festivalområdet och gaddar grönsaksmotiv på den som är sugen, då i samarbete med Findus.

Se Unikums hemsida för bokning och exakta datum för gästtatuerarnas besök.

Läs även: Festyra när Way Out West intar stan

Visa på karta