Kenzas Ivyrevel öppnar pop up-butik i Nordstan

Influencern Kenza Zouiten Subosic, som även är grundare till modemärket Ivyrevel, öppnar sin första pop up-butik Ivyrevel Pop-up i Göteborg, närmare bestämt i Nordstan under Black Friday 29 november. I butiken, som kommer ligga på Femmans övre plan, blir det mode, evenemang i form av influencerträffar och andra event.

Kenzas modemärke Ivyrevel har funnits sedan 2012 och satsar på att skapa en blandning mellan high fashion och street fashion. Kollektionerna, som består av kläder, skor och accessoarer erbjuder en balans mellan trend och vardagsklassiker. När pop up-butiken slår upp dörrarna på Black Friday är det med pompa och ståt. Goodiebags och ett taggat team väntar den som vill besöka Ivyrevel Pop-up på premiärdagen.

– Vi är jätteglada att öppna upp en pop up-butik i Göteborg, och att finnas i Femman, Nordstan känns extra kul. Vår butik erbjuder de senaste kollektionerna samt ett regelbundet tillskott av nyheter som landar i butik under perioden. På öppningsdagen kommer vi ge ut ett begränsat antal goodiebags och dessutom kommer en del av Ivyrevel-teamet från Stockholm finnas på plats, vilket vi ser mycket fram emot, säger Sebastian Hammarberg, Creative Brand Manager Ivyrevel, i ett pressmeddelande.