Korean Night Gothenburg: Open Air Cinema

Korean Night Gothenburg: Open Air Cinema

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Big Crowd Factory och Koreanskt Kulturcenter presenterar Korean Night Gothenburg: Open Air Cinema vid Röda Sten den 17 augusti 2024. Eventet har fri entré och är öppet för alla.

Koreansk kultur har fått en allt större plats i Sverige de senaste åren. Genom spridningen av K-pop, koreansk film och tv-serier har intresset för Sydkorea och dess kulturella arv ökat markant. Koreansk mat, mode och konst har också blivit populära inslag i den svenska kulturmiljön. ‍Detta evenemang är en hyllning till koreansk kultur med utomhusbio, food trucks, musik och aktiviteter.

Klockan 18 startar kvällen med en dj som spelar koreansk musik och food trucks finns på plats som serverar mat till alla hungriga gäster. Besökare kan även delta i roliga aktiviteter som spikeball och "jegichagi", ett traditionellt koreanskt folkspel. En biokiosk kommer också att finnas tillgänglig för alla popcornsugna besökare. ‍Efter solnedgången börjar filmvisningen. Det visas en speciellt utvald koreansk film under bar himmel vid Röda Sten. Ta med en egen filt eller stol.

Information
  • Datum
    17 aug.
Plats
Röda Sten
Pris
Gratis
Facebook-event