Pressbild Pressbild

Lars Winnerbäck åker på turné – spelar i Göteborg

Nu står det klart att Lars Winnerbäck släpper ett nytt och efterlängtat album i höst. Därefter åker han på en stor arenaturné i både Sverige och Norge.

Den folkkära artisten Lars Winnerbäck åker på en stor arenaturné i höst. Detta efter att han släppt sitt nya album, som ännu saknar titel. Släppet sker den 27 september och därefter följer alltså turnén. Den 22 november kommer han till Scandinavium i Göteborg.

– Jag har haft en väldigt lugn och inspirerad höst och vinter. Skivan har ännu ingen titel, men den blir lite av en roadtrip genom Sverige, kärleken, samhällsklimatet, döden och alperna, säger Lars Winnerbäck i ett pressmeddelande.

Bakom Lars Winnerbäck på höstens turné står ett band bestående av: Jerker Odelholm på bas, Staffan Johansson på gitarr, Carl Ekerstam på gitarr, Therese Johansson på gitarr/sång, Jonna Löfgren på trummor och Tomas Hallonsten på keyboard.

Turnépremiären sker i hemstaden Linköping den 2 november och avslutas i Globen i Stockholm den 29 november. Biljetter till turnén släpps den 12 april klockan 10.

Information

  • Datum
    22 nov 2019