Passa på att bli ordentligt skitig - Göteborgs bästa Mud Run är på G!

För den som är sugen på tuffa utmaningar, lera och hård terreng, är begreppet Mud Run troligen ett välkommet tillskott. Den 12 november kör Göteborgsvarvet ett testlopp, för att tillsammans med deltagarna, ta fram löparnas bästa Mud Run. Mud Run Göteborg arrangeras tillsammans med Military Fitness Göteborg, och har premiär 2017.

Ungefär 20 minuter från Göteborgs Centralstation, ligger tävligncentrum för Mud Run. Här går själva testloppet, på skogsstigar och genom kärr, för att sedan utvärderas tillsamans med löparna, så att loppet kan bli så ultimat som möjligt. Att anmäla sig till testloppet är kostnadsfritt, och dessutom är det öppet för alla som är födda 2000 eller tidigare. Ett krav är dock att du ska kunna simma, eftersom delar av terrängen är ordentligt blöt. Först till kvarn gäller till de 300 platserna. Anmälan öppnar 10 november.

- Vi har stor vana att bygga banor i terrängen för denna typ av event. Att tillsammans med Göteborgsvarvets organisation och deltagarna skapa ett nytt och attraktivt Mud Run känns oerhört inspirerande, säger Tommy Carlsson, CEO Military Fitness Sweden.

Läs mer om Mud Run här.